Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

"Upecaj" sve one koji pokušaju da "zabiju njušku" u tvoju privatnost!

"Upecaj" sve one koji pokušaju da "zabiju njušku" u tvoju privatnost!

Ova aplikacija fotografiše sve one koji bez dozvole krenu da listaju vaše fotografije!

Uglavnom smo svi nekada imali sličnu situaciju. Date prijatelju da pogleda jednu fotografiju u galeriji kada ono prijatelj krene da lista sve fotografije i tako vas postavi u neprijatnu situaciju. Često se dešava da mi to ne primetimo, a to ne valja jer tada ne znamo na čemu smo… E kada već ti naši “prijatelji” nas postavljaju u neprijatnu situaciju i mi ćemo njih, evo kako!

 



Postoji jedna aplikacija koja napravi selfie fotografiju osobe koja pokušava da lista vaše fotografije i tu novokreiranu selfie fotografiju apliakcija prikaže kao sledeću fotografiju u galeriji, i sve tako iznova.

Aplikacija se zove “Ninja Snap” a njeni tvorci govore da je inspiracija za nju proistekla iz jednog komentara na reddit sajtu. Ideja je krajnje jednostavna ali genijalna. Umesto da korisnik strahuje i strepi da li će prijatelj nastaviti da gleda neke fotografije u okviru galerije, aplikacija će jednostavno da ufotka prijatelja i tu fotku predstaviti kao sledeću u galeriji.

Što je najbitnije jednostavna je za korišćenje. Startujte aplikaciju, izaberite fotografije koje želite da pokažete prijatelju i predajte mu telefon. Ako krene da lista ono što mu nije dozvoljeno, znate i sami šta će se dogoditi… Pomoću ove aplikacije će se možda ljudi naučiti da nije nromalno to što zabadaju svoju njušku tamo gde ne treba i nauče se nekim osnovnim manirima.

Nažalost, aplikacija je blokirana za iOS ali je zato za Android i dalje dostupna pa se odmah uputite na priloženi link kao biste je preuzeli:

>> Ninja Snap <<