Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

WhatsApp je dobio nove mogućnosti koje će dopasti mnogima, a pogotovo devojkama!

WhatsApp je dobio nove mogućnosti koje će dopasti mnogima, a pogotovo devojkama!

Evo šta nova verzija WhatsApp aplikacije sada nudi i pogledajte gde možete da je preuzmete obzirom da je nema na Google Play prodavnici

WhatsApp aplikacija je nekada imala agresivni program protiv dosađivanja nepoznatih kontakta (eng. spam). Svaki korisnik WhatsApp aplikacije je mogao da blokira nekog ko mu šalje ko zna kakav sadržaj. Na kraju, ako se desi da kontakt koji spamuje bude blokiran od strane više korisnika, sve dok ne opravda spamovanje ostaje blokiran zauvek od strane WhatsApp-a gde neće biti u mogućnosti da koristi svoj nalog.

>> Kako instalirati WhatsApp na telefonu? <<



>> Kako dodati WhatsApp vidžet na zaključanom ekranu? <<

Ipak do skorije korisnici WhatsApp aplikacije nisu mogli da odrede zbog čega blokiraju kontakt. To je dovodilo do trajnih blokiranja nekih kontakta od strane WhatsApp-a koji su recimo bili blokirani iz nekih neopravdanih razloga od strane korisnika WhatsApp servisa.

>> Kako sakriti WhatsApp fotografije iz galerije? <<

>> WhatsApp je dobio material design izgled, preuzmite .apk odmah! <<

Kako bi se to izbeglo WhatsApp je uveo nove opcije koje vam omgućavaju da navedete razlog zbog čega blokirate neki kontakt. Sada, kada dobijete poruku koja vam se ne dopada od nekog ko vama nije poznat, pojaviće vam se dve opcije: “Prijavi dosađivanje i blokiraj” (eng. report spam and block) i “Nije dosađivanje. Dodaj u kontakte” (eng. not spam. add to contacts).



Opcija da samo blokirate se nalazi u padajućem panelu do kojeg se dolazi dodirom na  “još” (eng. more) taster u gornjem desnom ćošku ekrana. Ova opcija vam se prikazuje u okviru konverzacije sa nepoznatom osobom bez obzira na to da li ste je prethodno dodali u kontakte ili ne.


WhatsApp verzija na Google Play prodavnici još nema ove mogućnosti, međutim verzija koja se može preuzeti sa ovog LINKA ih ima.

>> WhatsApp za iOS je dobio novu nadogradnju koja podrazumeva pozivanje! <<

>> Kako dodati WhatsApp kontakt u notifikacioni centar na iPhone-u!? <<



>> Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje <<