Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

7 novih modifikacija za iOS!

7 novih modifikacija za iOS!

Imate iPhone i uradili ste JailBreak? Onda morate da probate ove modifikacije. A iako nemate JailBreak u daljem tekstu imate linkove koji vas vode do detaljnog uputstva koji će vam pomoći da JailBreak-ujete svoj iPhone.

Kako uraditi JailBreak na iPhone, iPad i iPod uređajima koji rade na iOS 7.1.2? (VIDEO)

JailBreak za iPhone uređaje koje pokreće iOS 8.1.1 i iOS 8.1.2

Za sve naše Apple-ovce pripremili smo listu modifikacija (eng. tweak) sa kratkim opisom. Ovo lista sadrži besplatne tweak-ove koje preporučujemo da probate. Ne košta vas ništa da izdvojite nekoliko minuta kako biste preuzeli, isprobali i doštelovali svoj iPhone! Nećemo mnogo opisivati čemu tweak sve služi samo ćemo nagovestiti ono najbitnije. Pa da počnemo:

1. CrazyClock - Menja brzinu rotacije ikonice sata.



2. Faded - Lagano utišava pesmu kada je promenite ili kada pauzirate.

3. GrabberApp8 - Omogućava vam da dodate nekoliko przih prečica na zaključanom ekranu.

4. HideFavoritesTab - Ako vam smetaju “Favorites” i “VoiceMail” isečci u aplikaciji za pozivanje onda je ovo aplikacija koja će vam pomoći da ih sakrijete.

5. Keyboard Accio - Ovaj tweak vam omogućava da brzo i lako dok kucate poruke menjate dve različite tastature, a da prethodno ne morate da idete u podešavanja i postavljate sve iznova i iznova.

6. KeyboardVibrate8 - Dodaje efekat vibracije dok koristite tastaturu.

7. PhotoRes - Omogućava da menjate razmere fotografije ili rezoluciju direktno sa iPhone-a




Ovo su sve novi tweak-ovi koji su se pojavili prethodnih deset dana i svi su besplatni. Nadam se da će vam oni olakšati, ulepšati i osvežiti korišćenje vašeg iPhone-a. Obavezno nam pišite na facebook stranici vaše želje i mi ćemo se potruditi da vam ih uslišimo.