Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

CyNotifier je odličan tweak za iPhone korisnike sa iOS 8 platformom!

CyNotifier je odličan tweak za iPhone korisnike sa iOS 8 platformom!

Ovaj tweak bi poželeo svaki korisnik iPhone koji ima JailBreak! Evo šta CyNotifier može!

Cydia paketi često dobijaju nadogradnje koje podrazumevaju neke popravke ili sigurnosne zakrpe. Takođe, nadogradnje često donose neke nove i uzbudljive funkcije zato smatramo da su one jako bitne. Ako zaboravite da proverite Cydia market na nekoliko dana moraćete gomilu paketa da nadogradite, zar nije bolje da to činite postepeno?

CyNotifier je zanimljiv JailBreak tweak za iOS 8 i iznad, koji će vam pomoći da svi vaši instalirani paketi budu ažurirani na vreme! On vas obaveštava kada se god pojavi neka nova zakrpa (eng. update) putem “push” sistema za obaveštavanje. Kada instalirate CyNotifier on će često proveravati da li postoji neka nova nadogradnja ili zakrpa i o tome vas u vašem notifikacionom centru obaveštavati.



Super je to što CyNotifier kada stigne neki novi update prikazuje i Cydia bedž pa tako odmah znate koja vas aplikacija obaveštava. Takođe, vrlo lako možete da isključite obaveštenja za pojedine pakete koje ne želite da nadogradite.

Da bi ste podesili sve što vam je potrebno je da odete u podešavanje CyNotifier modifikacije gde imate sledeće opcije na raspolaganju:

  • Uključite ili isključite automatsko ažuriranje.
  • Izaberite da li želite da CyNotifier radi samo dok je vaš telefon na WiFi konekciji.
  • Odaberite vremenski interval kada će CyNotifier proveravati da li su dostupne nove nadogradnje ili zakrpe.
  • Isključite ili uključite Cydia bedž.
  • Isključite ili uključite obaveštenja kada nisu dostupne zakrpe ili nadogradnje.

Imajte na umu da će ako izaberete često proveravanje zakrpa ili nadogradnje to uticati na bržu potrošnju baterije telefona.

Ono što bi smo mi voleli da vidimo u budućnosti kod CyNotifier tweak-a je proveravanje dostupnosti zakrpa i nadogradnji pomoću neke gesture kako ne bi smo morali da podešavamo vremenski interval proveravanja. Na taj način bismo uštedeli bateriju tako što bi aplikacija CyNotifier proveravala nove dostupne zakrpe i nadogradnje samo kada mi gesturom zadamo tu aktivnost.

Probajte ovaj tweak mislimo da ćete biti zadovoljni, a CyNotifier je besplatan i možete ga preuzeti sa Cydia marketa.