Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Helius 2 donosi nove kontrole multimedijalnog sadržaja na zaključanom ekranu. (VIDEO)

Helius 2 donosi nove kontrole multimedijalnog sadržaja na zaključanom ekranu. (VIDEO)

iPhone uz pomoć Helius modifikacije može postati još zgodniji za korišćenje. Ovo će vam se najviše dopasti zbog funkcionalnosti ali i zbog samog dizajna.

Ukoliko vam je potreban novi zaključani ekran (eng. lockscreen) za vaš iPhone, savetujemo da pogledate Helius 2. Radi se o modifikaciji (eng. tweak) koja uz osnovnu namenu zaključanog ekrana ima i neke muzičke skraćenice i “čarolije”. Ništa zanimljivijeg nema nego kada aplikacija, ili u ovom slučaju zaključani ekran, interaguje sa sadržajem. Naime, Helius 2 pored toga što omogućava neke muzičke komande na zaključanom ekranu, on dinamički menja pozadine u zavisnosti od sadržaja koji se reproduktuje.



>> CyNotifier je odličan tweak za iPhone korisnike sa iOS 8 platformom! <<

>> NextGen UI 5 je fenomenalni tweak koji menja korisnički izgled iPhone uređaja! (VIDEO) <<

Ovo je praktično reorganizovani i preuređeni Helius 1 tweak, tako da ako ste do sada već kupili stariju verziju, onda će vam nadogradnja na novu biti potpuno besplatna. U suprotnom cena Helius 2 je samo 1 dolar.

Nije komplikovano postaviti Helius 2 zaključani ekran. Čim ga preuzmete sa Cydia prodavnice u podešavanjima će vam se pojaviti dva Helius 2 prekidača. Jedan je za aktiviranje ovog zaključanog ekrana, a drugi za aktivaciju dinamičkog menjanja pozadine na zaključanom ekranu.

>> Lithium je tweak koji može promeniti temu indikatora baterije na iPhone-u! <<



>> HERE Maps se konačno u punom svetlu pojavio i za iOS uređaje! <<

Kao što možete i pretpostaviti, pozadina se menja u zavisnosti od naslovne fotografije albuma samog izvođača. Ta fotografija se razvuče i zamuti i dobije se jedna jako zanimljiva pozadina.

Pogledajte video koji su uradili momci sa iphonehack.com portala: