Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Lithium je tweak koji može promeniti temu indikatora baterije na iPhone-u!

Lithium je tweak koji može promeniti temu indikatora baterije na iPhone-u!

Duže vreme nismo pisali i iPhone tweak-ovima, krajnje je vreme da počnemo. Pogledajte novi tweak za iPhone 6 i iPhone 6 Plus!

Ukoliko ste JailBreak-ovali svoj telefon i ako koristite raznorazne tweak-ove sa Cydia marketa onda vam je Alkaline tweak sigurno poznat. Ako nije, to vam je alatka koja omogućava temiranje ikonice koja prikazuje status baterije. Alkaline i nije tako stabilan na iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefonima, tako da je izašao tweak nazvan Lithium.

Lithium je veoma sličan Alkaline tweak-u kada je reč o korišćenju. Jako je jednostavan tweak i jasan pre svega. Sve što korisnik treba učiniti da bi ga pokrenuo je da ide u podešavanja i prebaci prekidač na “on”. U trenutku kada se uključi Lithium tweak pojaviće se izbor tema. Za sada Lithium dolazi sa samo dve teme koje su nama već dobro poznate: Habesha i LBI (LiveBatteryIndicator). Očekuje se da će se uskoro pojaviti zakrpa koja će doneti neke nove teme. Kada odaberete temu, da bi ste je primenili neophodno je da zaključate iPhone i otključate ga.



TEMA Habesha 

habesha

TEMA LBI 

LBI

Pogledajte video koju su napravili momci iz iPhoneHacks-a i pogledajte kako izgleda pimenjivanje tema: