Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Microsoft Pix će vam omogućiti kvalitetnije fotografisanje na iPhone uređajima! (VIDEO)

Microsoft Pix će vam omogućiti kvalitetnije fotografisanje na iPhone uređajima! (VIDEO)

Microsoft je u odnosu na Apple napravio bolju kamera aplikaciju za iPhone uređaje!

Kako stvari stoje, Microsoft Pix kamera aplikacija će u buduće najverovatnije biti izbor svih vlasnika iPhone uređaja… Nova iOS aplikacija, koja nam stiže od “Microsoft Mobile” tima, koristi veštačku inteligenciju kako bi korisnicima omogućila da dobiju što kvalitetnije fotografije nakon okidanja.

Smart CaptureKako to uspeva? Jednostavno: uklanjajući greške uzrokovane ljudskim faktorom… To naravno podrazumeva optimizovanje ekspozicije, boje, osvetljenja, oštrine fotografije i slično.

Microsoft Pix aplikacija je inicijalno prilagođena za fotografisanje ljudi što je nekako noramlno jer najčešće fotografišemo sebe ili svoje prijatelje.

People-Centric

Super je to što je moguće uporediti original fotografiju i onu koju je Microsoft Pix optimizovao! Na taj način i sami možemo da se uverimo u efikasnost korišćenja nove kamera aplikacije. No, imajte na umu da ne možete upoređivati optimizovanu i original fotografiju nakon što je sačuvate i okinete novu…Niz fotografija je takođe moguće napraviti, odnosno takozvani “burst photos”. Po završetku okidanja, najbolja fotografija iz niza će vam biti prikazana uz par drugih koje možete izabrati. Takođe, niz načinjenih fotografija možete odmah konvertovati u žive fotke. Čim odaberete najbolju fotografiju i sačuvate je, sve ostale bivaju izbrisane kako bi se memorija telefona oslobodila…

Spomenuli smo i “žive fotke” jer je Apple tu funkciju na iPhone 6s istakao kao bitnu. Shodno tome, Microsoft Pix omogućava kreiranje živih fotki stim da se one mogu načiniti samo u momentima kada kamera primeti neko kretanje…

Microsoft Pix aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa priloženog linka:>> Microsoft Pix <<