Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

PhoneClean je super alatka za održavanje za iOS platforme!

PhoneClean je super alatka za održavanje za iOS platforme!

Da li ste znali da postoje alatke koje mogu održavati čuvenu iOS platformu koja je najviše poznata po svojoj stabilnosti i fluidnosti u radu? Evo jedne alatke koja vam može koristiti.

Često pišemo o aplikacijama koje se ne plaćaju, naravno to radimo kako bi smo širem auditorijumu našli alternativu. Međutim, nekada ne postoji zaobilazni put pa se aplikcija mora kupiti. Čudno je to što kod nas korisnici gotovo svih platformi ne vole da plaćaju digitalne proizvode. Još čudnije je to da su ljudi voljni da daju novac za nešto što ne traje ni dan, a nisu za nešto što će im trajati celog života kao što je recimo licenca. Baš zato što je digitalno ono je trajnije. Na kraju krajeva, ukoliko primetite da se radi o kvalitetnoj aplikaciji, kupovinom iste pospešujete programera da nastavi sa svojim radom i omogućavate mu da u narednom periodu stvara nove, isto tako kvalitetne, aplikacije.

Danas smo rešili da skrenemo pažnju na jednu jednostavnu ali jako korisnu aplikaciju za iOS. Radi se o alatki koja na jedan automatizovan način obavlja sve poslove koje bi korisnik trebao i plus još po nešto. iPhone telefoni možda dolaze sa mnogobrojnim funkcijama, ali nažalost oni ne dolaze sa neograničenom memorijom. PhoneClean pomaže oko brisanja nepotrebnih datoteka i aplikacija kako biste mogli da preuzmete i instalirate nove. Takođe, PhoneClean čisti sve privatne informacije kako biste ostali sigurni ako telefon zapadne u pogrešne ruke.



Kako navode sa Lifehacker sajta “Vaš iOS uređaj poseduje limitiranu količinu memorije. Vremenom on može skladištiti neke datoteke koje vam i nisu potrebne kao što su privremene datoteke, skripte, neuspešno sinhronizovane datoteke i slično. PhoneClean je aplikacija koja brzo i pouzdano čisti svo to smeće.

Evo detaljne liste o tome šta sve PhoneClean može:

  • Pronalazi i briše skrivene privremene datoteke, kolačiće i keširane datoteke.
  • Briše privatne SMS poruke, iMessage, MMS, kao i fotografije, audio i video zapise primljene preko ovih servisa.
  • Čisti kompletnu internet istoriju.
  • Briše sve odbačene emal-ove i njihove zakačene datoteke na wbmail-u.
  • Briše sve nekorisne izveštaje o iznenadnim padovima aplikacija i sistemskih notifikacija
  • Popravlja narušene ili nepoptuno sinhronizovane muzičke, video i audio datoteke.
  • Umanjuje veličinu aplikacije brisanjem njenih nepotrebnih datoteka (za Jailbrak-ovane uređaje).
  • Pravi celokupnu rezervnu kopiju pre korišćenja PhoneClean čišćenja.

 

PhoneClean je kompatabilan sa iPhone 3 telefonima i iznad, iPad i Pod Touch 1 uređajima i iznad. Možete ga preuzeti sa priloženog linka po specijalnoj ceni od 9.99$:

>> PhoneClean <<