Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

RecordPause je besplatni tweak koji će vam olakšati snimanje pomoću iPhone telefona!

RecordPause je besplatni tweak koji će vam olakšati snimanje pomoću iPhone telefona!

Nekada je jednostavno zgodno pauzirati video snimanje. Na iPhone-u ne postoji mogućnost da to uradite ukoliko ne instalirate tweak "RecordPause".

Danas ćemo vam pokazati novi tweak koji se naziva “RecordPause”. Ovaj tweak vam omogućava da pauzirate snimanje kako bi ste kasnije mogli da nastavite upravo tamo gde ste stali. To znači da nećete imati jedan isti snimak na dve različite datoteke.

 



Po mnogim Cydia i iOS forumima se mogu pročitati mnogi komentari u kojima se jasno vidi potreba za ovom funkcijom. Srećom JailBreak podrazumeva razne aplikacije, tweak-ove, podešavanja, modove i slično. Među njima je i ovaj koristan tweak koji će mnogim korisnicima olakšati korišćenje kamere na iPhone-u.

Kada startujete aplikaciju za snimanje, na vrhu ekrana videćete informaciju o tome koliko dugo snimate (eng. timer). Kada dodirnete na njega snimanje će biti pauzirano, a ako kliknete standardni kockasti taster koji je na dnu ekrana, snimanje će biti prekinuto. Dakle, jasno vam je da snimanje može biti pauzirano dodirom na timer, a još jednim dodirom na timer nastavlja se sa snimanjem.

Ovo je potpuno besplatni tweak koji možete preuzeti odmah sa Cydia marketa.