Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

WhatsApp za iOS je dobio novu nadogradnju koja podrazumeva pozivanje!

WhatsApp za iOS je dobio novu nadogradnju koja podrazumeva pozivanje!

Lepe vesti za sve korisnike WhatsApp-a na iOS uređajima! Uskoro ćete moći da pozivate! 

Manje od mesec dana, Nakon što je WhatsApp predstavio besplatno pozivanje za korisnike Android platforme, WhatsApp koji je sada u flasništvu Facebook-a je lanisrao nadogradnju za iOS korisnike omogućivši i njema da besplatno pozivaju!

Situacija je slična onoj kada se funkcija pozivanja pojavila za Android korisnike. Naime, funkcija pozivanja neće odmah biti dostupna svim korisnicima iOS WhatsApp aplikacije. Kako navode iz WhatsApp-a “Nadogradnja će biti puštena polako i svi će tobiti tokom nadolazećih nedelja.” Period za koji će svi iOS korisnici dobiti nadogradnju je znatno kraći u odnosu na period koji bio neophodan za Android korisnike.



>> Kako instalirati WhatsApp na telefonu? <<

Sa 800 miliona aktivnih korisnika WhatsApp servisa, ova kompanija ostvaruje ogroman protok internet poruka. Tačnije, WhatsApp korisnici razmene znatno više poruka nego svi ostali koji šalju SMS poruke.

>> Kako dodati WhatsApp vidžet na zaključanom ekranu? <<

Ova nadogradnja za WhatsApp koja donosi funkciju pozivanja menja još par sitnica. Sada, preko iOS aplikacije možete sa svojim kontaktima podeliti video zapise, fotografije i linkove. Takođe, korisnici će biti u mogućnosti da hvataju fotke direktno iz WhatsApp aplikacije. Isto tako korisnici će moći da šalju više video zapisa i fotografija odjednom, uz mogućnost rotiranja i promene formata fotografija koje šalju.

Dakle, sada samo da se strpite i sačekate novu WhatsApp nadogradnju koja će sigurno stići narednih nedelja.

>> Kako dodati WhatsApp kontakt u notifikacioni centar na iPhone-u!? <<



>> Kako sakriti WhatsApp fotografije iz galerije? <<