Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Yahoo vidžet za vremensku prognozu je postao bolji i lepši za iPhone 6 i 6 Plus uređaje!

Yahoo vidžet za vremensku prognozu je postao bolji i lepši za iPhone 6 i 6 Plus uređaje!

Nemojte da vam se desi da nespremni izađete iz kuće, jer lako može da vas uhvati kiša i pokvari vam planove! Evo jedne aplikacije koja će vas sa zanimljivim animacijama obaveštavati o vremenskim prilikama! 

Kada govorimo o vidžetima onda moramo reći da je “Yahoo Weather” vidžet i aplikacija jedna od najboljih iz te kategorije. Pogotovu sada kada je stigla nova zakrpa koja iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefonima donosi više animacija i lepši dizajn.

Za tri dana će tačno mesec dana od kako je Yahoo Wather aplikacija dobila nov dizajn i potpuno nove animacije koje se pojavljuju u zavisnosti od vremena. Te animacije oživljavaju viđžet i korisnike obaveštavaju da li je napolju sneg, magla, kiša ili slično.



Iz Yahoo-a navode: Nova zakrpa će vam doneti animacije koje će vas obaveštavati o magli, kiši, vrućini, snegu, gromovima i mrazu. Sve to kroz fantastičnu animaciju preko vidžeta ili aplikacije pomoću bleeding-edge graphics tehnologije koja se koristi u igricama. Srećni smo što ćemo vaše iskustvo sa Yahoo Weather aplikacijom podići na viši nivo i načiniti je još boljom!

Kao što smo rekli, nova zakrpa donosi i malo promenjeni i bolji dizajn sa određenim modifikacijama koje poboljšavaju rad aplikacije. Najnovija verzija aplikacije koja uključuje ovu novu zakrpu za iPhone 6 i 6 Plus je 1.6.5 i dostupna je na Apple Store-u. Možete je preuzeti i direktno sa ovog LINKA.