Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Navmii navigacija je sada dostupna za Windows Phone uređaje!

Navmii navigacija je sada dostupna za Windows Phone uređaje!

Pored HERE-a sada se na Windows Phone Store marketu pojavila još jedna prelepa besplatna navigaciona aplikacija Navmii! 

Windows Phone market sa aplikacijama nudi gomilu navigacionih aplikacija koje su realno korisne i pružaju veoma pristojnu uslugu, međutim malo je takvih aplikacija koje su besplatne, a pritom rade offline tj. da ne zahtevaju internet konekciju da bi radile!

Navmii je precizna navigacija koja vas navodi do željenog cilja po sistemu “turn-by-turn”. Ova navigacija radi pomoću GPS-a, a internet nije neophodan za njen rad. Oko 25 miliona korisnika i više koristi Navmii navigaciju širom sveta!



Evo nekih glavnih funkcija Navmii-a:

  • Potpuno glasovno navođenje
  • Neverovatno prelepe HD mape
  • Brzo pronalaženje ruta bez internet konekcije
  • Automatsko preusmeravanje ruta
  • Pretrage adresa pomoću interneta i bez njega
  • Pronalaženje cilja pomoću poštanskog koda, grada, ulice
  • Integrisan Google Street View

i još mnogo toga!

Navmii  koristi OpenStreetMap koje ažurira zajednica, a kao što smo spomenuli Navmii radi offline i samim tim na telefon skladišti sve neophodne podatke (mape) koje omogućavaju režim rada bez interneta. Polako ulazimo u eru potpuno besplatnih navigacionih aplikacija koje mogu raditi bez interneta samo uz pomoć GPS-a. Nokia-in HERE i Navmii su pioniri ove ere ako izuzmemo iGO koji ne može da se preuzme sa marketa.

Navmii tim i cela zajednica koja stoji iza ove aplikacije su otvoreni za sugestije tako da slobodno izdvojite par minuta kako bi ste dali svoj doprinos i predložili neke promene koje vi smatrate korisnim.

Navmii možete preuzeti sa priloženog LINKA:

>> Navmii <<