Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

HTC One M9 je sada i zvanično predstavljen kod nas!

HTC One M9 je sada i zvanično predstavljen kod nas!

Pogledajte kako smo se proveli na fenomenalnoj konferenciji gde smo imali priliku da lično pogledamo HTC One M9 telefon i čujemo regionalnu direktorku HTC-a za regiju Adriatic, Petru Razić Rogić!

Juče smo vam najavili da ćemo prisustvovati konferenciji koju HTC održava u Beogradu radi predstavljanja svog novog vodećeg telefona (eng. flagship), HTC One M9 , u Srbiji! Naši utisci su fenomenalni jer telefon mnogo bolji utisak ostavlja kada smo ga lično “upoznali”.



HTC One M9 je jedan “gospodin”, u svakom smislu te reči, koji nas je prvo oduševio kada bio predstavljen na MWC 2015. godine u Barseloni, gde smo mi odmah preneli naše utiske o njemu i napisali šta mi mislimo. Sada smo imali priliku da se malo bolje upoznamo, probamo ga i pogledamo. Evo nekih fotografija koje je naš kolega Saša Čukarić načinio:

Bili smo prijatno ugošćeni gde smo mogli da čujemo i regionalnu direktorku HTC-a za regiju Adriatic, Petru Razić Rogić: „Sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo HTC One M9, ikonu stila u svetu mobilne telefonije i jedan od najuzbudljvijih mobilnih uređaja ove godine širom sveta. Imajući u vidu kultni status HTC One familije uređaja na ovim prostorima, od modela HTC One M9 očekujemo mnogo, i uvereni smo da će kod korisnika stvoriti emocije koje smo i mi u HTC-u doživeli stvarajući ovaj vrhunski pametni telefon,“




Obzirom da smo ostvarili jednu uspešnu saradnju sa HTC kompanijom koja brine o svojim korisnicinma ali i poslovnim saradnicima, pretpostavljamo da ćemo u skorijoj budućnosti za vas moći da napravimo detaljnu recenziju. HTC One M9 možete kupiti preko mts-a, Telenora i VIP-a!

Svima nama je jasno da HTC ne želi da razočara legije svojih fanova i onih koji će tek postati fanovi, pa se ove godine potrudio da njihov novi telefon bude baš ono što su želeli: stari dobri dizajn, vrhunska izrada i odlične performanse. Detaljne karakteristike telefona pogledajte OVDE.