Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei je u Beogradu organizovao nezaboravnu regionalnu premijeru svog novog telefona!

Huawei je u Beogradu organizovao nezaboravnu regionalnu premijeru svog novog telefona!

Evo kako su se novinari proveli tokom regionalne premijere novo Huawei P9 telefona! 

Zvaničan dolazak premium modela Huawei P9 na tržište regiona kompanija Huawei obeležila je nesvakidašnjim događajem za medije organizovanim u Beogradu, kom su prisustvovali novinari, blogeri i tviteraši iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Celodnevno druženje medija iz regiona počelo je panoramskim razgledanjem Beograda iz #P9 perspektive, a na krstarenje gradom predstavnici sedme sile uputili su se u specijalnom Huawei double-deceker autobusu. Tokom vožnje gosti su imali prilike da testiraju kameru novog člana P porodice koja je izrađena u saradnji sa poznatim brendom Leica.



Tokom obilaska grada, na jednoj od najpoznatijih lokaciji Beograda - Kalemegdanu, Huawei ekipa zastala je kako bi učestvovala u pravljenju najvećeg “živog” #OO hashtaga, koji je snimljen iz vazduha.

Svoju veština fokusiranja, osim uz pomoć #P9 telefona, mediji su testirali i tokom adrenalinskog dela Huawei ture na paintball okršaju i času streličarstva.

Gospodin Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju rekao je: “Huawei Consumer Business Group ostvario je značajne rezultate isporučivši više od 28.3 miliona uređaja u prvom kvartalu 2016. i rast od 64% za period od godinu dana. Osim toga, predstavili smo i novi flagship uređaj Huawei P9 koji poseduje dual-lens kameru nastalu u saradnji sa poznatim Leica brendom. U narednom periodu očekujemo proboj P9 uređaja na tržište, a podaci već ukazuju na to da je P9 nadmašio svog prethodnika, model P8, po broju prodatih jedinica u prvih nedelju dana od početka prodaje”.



Inovativne fotografije novog Huawei P9 modela

Tokom zvanične promocije u restoranu Koketa na Adi Ciganliji predstavljene su najznačajnije performanse novog člana Huawei porodice. Model #P9 poseduje dve kamere od 12MP: RGB kamera Huawei P9 pravi neverovatne fotografije u boji, dok je monohromatska kamera idealna za isticanje detalja, a sve prednosti postojanja dve kamere dolaze do izražaja u uslovima slabog osvetljenja.

Korisnici mogu da biraju između tri režima snimanja: Standard, Vivid Colors i Smooth Colors. Dok upotrebom Huawei Hibrid Focus tehnologije, P9 pravi fotografije neverovatnom brzinom. Fokus Huawei P9 kamere bazira se na tri metodologije - laser, obračun dubina i kontrasta i automatski bira onaj koji daje najbolje rezultate u datom okruženju.



Široki otvor blende kamere telefona P9 omogućava korisnicima da eksperimentišu sa inovativnim vizuelnim efektima za stvaranje jedinstvene fotografije i sadržaja. P9 olakšava podešavanje otvora blende kamere za stvaranje zamućenja i drugih efekata, uz zadržavanje glavnog objekta izoštrenog i u fokusu.

Tehnologija očitavanja otiska prsta

Novi P9 model štiti privatnost korisnika zahvaljujući inovativnoj biometrijskoj tehnologiji očitavanja otiska prsta. Unapređena tehnologija omogućava korisnicima da personalizuju pristup uređaju i zaštite podatke uz istovremeno brz i siguran pristup istim.
Još jedna potvrda da Huawei uvek donosi najbolje za svoje korisnike dokazuje je VIP garancija koja podrazumeva produženu garanciju proizvođača, garanciju na ekran kao i garanciju na hardver u periodu od tri meseca.