Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei je u Beogradu premijerno predstavio svoju novu "zverku" Huawei Mate S! (VIDEO)

Huawei je u Beogradu premijerno predstavio svoju novu "zverku" Huawei Mate S! (VIDEO)

Pogledajte kako je u TC Ušće proteklo predstavljanje najnovijeg vodećeg telefona kompanije Huawei. Saznajte koje su to nove funkcije koje on donosi, kako izgleda i kada će biti dostupan kod nas!

Kompanija Huawei je svečano otvorila svoj prvi corner u tržnom centru Ušće gde je između ostalog premijerno najavljen i predstavljen njihov najnoviji vodeći telefon Huawei Mate S. Mi smo prisustvovali tom događaju gde smo imali prilike da pogledamo neke njihove dosadašnje modele mao što su Ascend Mate 7, Huawei P8, Huawei P8 Lite i Huawei B2 fitnes narukvica.



Dok smo čekali da generalni direktor kompanije Huawei za Srbiju, Jack Wei, predstavi novi Mate S, mi smo bacili pogled na Mate 7. Radi se o jednom zanimljivom uređaju velikih proporcija čiji je ekran dugačke dijagonale, tačnije 6 inča.

Praktično se radi o fabletu vrhunske aluminijumske izrade sa odličnim karakteristikama koje podrazumevaju LTE povezivost, osmojezgrani procesor, senzor koji čita otiske prstiju, bateriju od 4100 mAh…

Moramo istaći da je EMUI 3.0 korisnički izgled veoma zanimljiv gde nudi potpuno novo Android iskustvo. Pogledajte fotografije Ascend Mate 7 telefona:



Huawei P8 i P8 Lite su takođe bili izloženi gde smo imali tu slobodu da napravimo nekoliko fotografija koje vam mogu malo više približiti njihov dizajn. No, uskoro ćemo ih detaljno testirati, iskreno se nadamo da će to biti kroz par nedelja, pa ćemo vam detaljnije govoriti o Huawei P8 i P8 lite uređajima. Za sada, pogledajte par fotografija:

*Huawei P8



*Huawei P8 Lite



*Huawei B2 fitnes narukvica

Dakle, Jack Wei je istakao da „Huawei beleži odlične poslovne rezultate i konstantan rast u kategoriji pametnih uređaja, što dokazuje da potrošači veruju u naš brend i cene naše napore da "učinimo mogućim" ljudima širom sveta da koriste premium uređaje

Huwaei Mate S pakuje FullHD ekran dijagonale 5.5 inča, bateriju od 2.700 mAh, osmojezgrani Kirin procesor, 13 MPx zadnju kameru i 8 MPx prednju kameru.

Tu je u 3 GB RAM-a, kao dve varijante Mate S telefona, jedna sa 32 GB interne memorije i jedan sa 64 GB interne memorije.

Tanak aluminijumski, “unibody” dizajn dolazi u nekoliko boja uključujući zlatnu, sivu, šampanj i roze. Ima 2.5D staklo preko ekrana i par zvučnika koji su smešteni sa donje strane telefona.

Glavni fokus Mate S uređaja je senzor za čitanje otiska prstiju koji obiluje brojnim novim mogućnostima.

Pogledajte video gde nam promoter Huawei cornera za redakciju PametniTelefoni.rs to demonstrira:

Nismo se predugo igrali sa novim Mate S telefonom, ali ono što smo probali i što smo tokom predstavljanja mogli da vidimo, nas uverava da će Huawei sa svojim novim vodećim telefonom uspeti da zauzme čvrstu poziciju u samom vrhu najboljih proizvođača pametnih telefona. Budite strpljivi jer ćemo kroz mesec dana, čim se stignu test jedinice, testirati i Mate S i dati detaljan uvid u njegove "čarolije"! Do tada, pročitajte tekst ispod:

>> Huawei je predstavio svoj novi vodeći telefon Mate S i tako zeznuo Apple. Evo zašto! <<