Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei je u Srbiji predstavio svoje nove uređaje na vrlo originalan način! (VIDEO)

Huawei je u Srbiji predstavio svoje nove uređaje na vrlo originalan način! (VIDEO)

Huawei je nedavno u vrlo specifičnim uslovima predstavio Huawei Nova 5T telefon, Huawei Watch GT2 pametni sat i FreeBuds 3 pametne slušalice! 

 

Huawei je u “Hotelu Crystal” održao prezentaciju svojih novih uređaja! Svi prisutni su imali prilike da uživaju u sjajnom pogledu i divnoj atmosferi.

 



Međutim, ono što nas je iznenadilo je način na koji je Huawei rešio da prezentuje svoje nove uređaje koji su veće sada dostupni i zvanično na našem tržištu. 

Naime, čim smo se pojavili u ruke smo dobili nove, vrlo zanimljive FreeBuds 3 pametne slušalice.Bili smo iznenađeni jer smo očekivali da će vreme za druženje sa novim uređajima tek uslediti. Ipak, divne devojke iz Huawei kompanije su nam objasnile da odmah povežemo slušalice sa svojim telefonom i sačekamo link.

Naravno, to smo i uradili nakon čega je ubrzo i krenula čuvena “Silent” prezentacija. Na velikom ekranu je krenuo video, a ton su svi prisutni mogli da čuju putem FreeBuds 3 slušalica, pristupivši YouTube livestream-u preko pristiglog linka. Bilo je stvarno zanimljivo biti deo ovakvog događaja.



Tom prilikom nam se takođe obratila i Danijela Jovanović, marketing direktor Huawei kompanije:

“Nadam se da ste uživali u prvoj Silent prezentaciji na našim prostorima, da vam se dopalo ono što ste videli, a pogotovo ono što ste čuli. Mi iz kompanije Huawei trudimo se da uvek idemo korak napred, budemo inovativni, a ujedno i praktični. Upravo je to razlog zbog kojeg radimo na razvoju Huawei ekosistema, a pravi dokaz toga su uređaji koje smo večeras predstavili. Oni su pojedinačno već posebni, ali su zajedno gotovo izuzetni jer će svakodnevnicu naših korisnika učiniti produktivnijom, elegantnijom, kvalitetnijom. Pored odličnih tehničkih karakteristika po kojima je Huawei prepoznat širom sveta, veliku pažnju posvetili smo dizajnu kao bitnoj karakteristici za uređaj od koga se ne odvajamo i koji je na neki način postao merilo dobrog ukusa.”



Odmah nakon prezentacije smo se uputili prema “experience zonama” koje je Huawei organizovao kako bi gosti probali i malo se bolje upoznali predstavljenje novih uređaja. 

Prvo smo se naravno pozabavili novim Huawei Watch GT2 pametnim satom jer smo prvom generacijom oduševljeni! Drago nam je da je Huawei zadržao sve dobre stvari kog Huawei GT linije pametnih satova, nadogradivši je nešto modernijim dizajnom koji podrazumeva ekran tj. staklo koje je u ravni sa kućištem tj. prstenom. 



Takođe, sat je nešto malo tanji i sada ima tu mogućnost da se putem njega kontroliše muzika. Čak je moguće sačuvati određen broj pesama na memoriju sata. To automatski znači da sovju omiljenu muziku možete slušati putem Bluetooth slušalica dok trenirati, bez obaveze da pored sebe imate telefon.

>> Huawei Watch GT - Recenzija <<

>> Huawei Watch GT na zglobu rekreativca! [Fitnes Test] <<

Još jedno vrlo zanimljivo unapređenje je to što sada Huawei Watch GT2 ima slušalicu i mikrofon što korisnicima omogućava da prime ili uspostave poziv preko svog sata. Mnogima će ovo biti od koristi, pogotovo vozačima.

Dobro je znati da Huawei Wathc dolazi sa različitim prečnikom ekrana i sa verzijom za dame. Raduje nas da vidimo da Huawei misli i na dame te je za njih napravio prijatno stilizovan Huawei Watch GT2.

Naravno, imali smo prilike da “čačnemo” i Huawei Nova 5T. Radi se o sjajnom telefonu koji pored moćnog Kirin 890 čipseta raspolaže i sa četiri zadnje kamere. Glavna kamera mu je rezolucije 48 MPx. A naravno tu su UltraWide i macro makro kamere, kao i senzor dubine od 2 MPx.

Huawei Nova 5T ima ekran koji se prostire do samoh rubova svoje prednje površine, što je sjajno, ali ovaj put bez “notch-a” već sa “punch hole” kamreom. Naravno, radi se o selfie kamerom, rezolucije 32 MPx, koja je kružno urezana u gornji levi ugao ekrana.

Zaključićemo da su novi vrlo uređaji uzbudljivi, pogotovo FreeBads 3 pametne slušalice koje ćemo imati prilike da testiramo u narednom periodu. Shodno tome, budite uz nas i saznajte da li je znatno niža cena Huawei FreeBuds 3 pametnih slušalica dovela do nekih kompromisa pri izadi.