Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Huawei predstavio novi Honor 9 model!

Huawei predstavio novi Honor 9 model!

Kompanija Huawei je 30. avgusta 2017. godine u Beogradu predstavila novi model svog Honor podbrenda. U pitanju je Honor 9 i on dolazi sa jako primaljivim karakteristikama i neodoljivim dizajnom!

Kompanija Huawei predstavila je najnoviji Honor model za 2017, Honor 9, na interaktivnom događaju u Beogradu. Uz slogan ,,Uhvati svetlo, vladaj mrakom”, Honor 9 se ističe predivnim 3D staklom i metalnim okvirom koji stvaraju suptilan metalni odsjaj, nešto potpuno novo u dizajnu pametnih telefona.

 Svetlost u bojama brenda Honor, street ball freestyler Nemanja Blažić Tricky, poznati Honor ambasador – ilustrator Mitja Bokun i veliki broj gostiju i predstavnika medija obeležili su svečano lansiranje najnovijeg flegšip modela Honor 9 u Beogradu. U skladu sa karakterom brenda Honor i sloganom najnovijeg uređaja „Uhvati svetlo, vladaj mrakom“, goste na događaju posebno je iznenadio nastup LED vile, kao i kreiranje umetničkog dela uživo – čuveni slovenački ilustrator Mitja Bokun pružio je nezaboravan doživljaj ilustrujući vrednosti telefona Honor 9 desetinama boja  na velikom platnu.

U ime kompanije Huawei gostima se obratio Džeki Zao, Huawei Device Direktor  za region Balkana, koji je istakao koliko je brend Honor značajan za kompaniju Huawei: „Brend Honor govori jezikom milenijalaca – populacije koja menja svet, a koju pratimo u korak kreiranjem fantastičnih uređaja koji odgovaraju svim  njihovim potrebama i koji su uzbudljivog dizajna, izvanrednih karakteristika i pre svega, odličan partner za svaku njihovu avanturu!“ – istakao je gospodin Zao.

Uz unapređenu kameru sa dvostrukim sočivom od 20MP + 12MP, odličan kvalitet zvuka i snažno jezgro procesora, Honor 9 će omogućiti milenijalcima da istražuju svet oko sebe i uživaju u njemu.  Već od 1. septembra 2017. godine, Honor 9 će biti dostupan u poslovnicama Telenor i VIP mobilnih operatera širom Srbije. Proizvodi se u više pažljivo biranih nijansi, a predvodnik ove nove palete boja je Glečer siva, jedinistvena boja koju je osmislio brend Honor. Tonovi na sivoj boji su inspirisani plavim ledom, retkim fenomenom koji oduzima dah i koji se može naći u polarnim predelima.Nagrađivani stakleni dizajn ekrana Honor 9 podiže na još viši nivo pomoću posebnog 3D stakla napravljenog iz 15 pažljivo odabranih slojeva, što omogućava da se svetlost reflektuje sa zadnje strane na zadivljujuć i uvek drugačiji način, postajući tako najbolja dodatna oprema ovog smart telefona. RGB sočivo njegove kamere verno hvata živopisne detalje boja iz sveta oko nas, dok monohromatsko sočivo obezbeđuje dodatni kontrast i detaljnost informacija. Pored mogućnosti pravljenja pokretnih slika i portreta, Honor 9 poseduje i Kirin 960 čipset, sa 4GB RAM memorijom i sistemom EMUI 5.1, sjajan Huawei Histen zvuk pomoću zvučnog efekta, dok je saradnja sa kompanijom Monster rezultirala Honor Purity jedinstvenim sistemom izjednačavanja zvuka koji je ekskluzivno dizajniran za Honor 9.