Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung potvrdio: Galaxy Unpack događaj će se održati početkom avgusta! (VIDEO)

Samsung potvrdio: Galaxy Unpack događaj će se održati početkom avgusta! (VIDEO)

Evo kada će biti Galaxy Unpacked događaj na kojem će biti predstavljeni novi uređaji među kojima je i Galaxy Note 20 model.

Samsungov Galaxy Unpacked održaće se u sredu, 5. avgusta sa početkom od 16h. Kao što se očekivalo, ovo će biti samo online događaj zbog pandemije koronavirusa i tako da će Samsung prenositi događaj za sve koji će ga gledati.

 Iako Samsung nije konkretno najavio šta je planirano za izložbu, čini se da kompanija zadirkuje novi Galaxy Note uređaj. Video koji najavljuje događaj počinje prikazom vrha S Pen olovke koji je prekriven bronzanom bojom, što je upravo jedna od boja koja se očekuje na Galaxy Note 20.

Vreme događaja takođe sugeriše da će se na ovom događaju prikazati novi Galakxy Note. I Galaxy Note 9 i Note 10 telefoni najavljeni su početkom avgusta, a ove godine ponovo dobijamo događaj početkom avgusta.

Kada su u pitanju specifikacije, glasine kažu da će Galaxy Note 20 Ultra dobiti ekran osvežavanja slike od 120 Hz kao što je trenutno dostupan u Galaxy S20 seriji. Takođe se prognozira da će telefon pokretati Snapdragon 865 procesor - ili možda čak Snapdragon 865 Plus. Ove nedelje su procurele fotografije koje su pokazale da će Note 20 Ultra sa zadnje strane imati postavku od 3 kamere koja može sadržavati glavnu kameru od 108MP, 12MP ultra široku i 13MP telefoto kameru sa zumom do 50x.

Glasina takođe sugerišu da Galaxy Note 20 telefoni neće biti jedini novi uređaji koje će Samsung prikazati na događaju sledećeg meseca. Čuli smo da bi tada mogao biti najavljen novi Galaxy Z Fold 2, kao i 5G verzija Galaxy Z Flip. U prodaji bi mogli biti i novi vodeći tableti.Zbog kojeg od ovih nadolazećih Samsung ste najviše uzbuđeni?

https://twitter.com/i/status/1280637722705588224