Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako sprečiti automatsko ažuriranje aplikacija? (VIDEO)

Kako sprečiti automatsko ažuriranje aplikacija? (VIDEO)

Pogledajte kako da se rešite automatskog ažuriranja aplikacija na Android telefonu!

Mnogo korisnika Android aplikacija ne voli kada im telefon radi “iza leđa”. Tačnije, kad je Android platforma povezana sa internetom u pozadini se proveravaju email-ovi, dopisivanja preko čet aplikacija, novosti sa društvenih mreža, ažuriraju aplikacije i sl.

 Nekako je najgore kada telefon  za ažuriranje aplikacije povuče poslednjih 50 MB koji su namenjeni za internet dopisivanje. Zbog takvih neprijatnosti mi vam donosimo detaljno upustvo kako da isključite ažuriranje aplikacija.

Nemojte se brinuti jer procedura je kratka i jasna:

Prvo startujte Google Play prodavnicu. Na početnoj nađite u gornjem levom uglu tri horizontalne crtice.

Dodirom na njih pristupate panelu sa opcijama. Treći naslov odozdo je “podešavanje”. To je ono što tražimo, dodirnite tu.U okviru podešavanja možete naći razne opcije, onu koju mi tražimo je u okviru isečka “opšta”. Tu se nalazi naslov “automatsko ažuriranje aplikacije”. Dodirnite tu, pa u ”popout” prozozu odaberite “ne ažurirajte aplikacije automatski”.

Naravno tu možete izabrati da vaš telefon ažurira aplikacije u svakom trenutku ili samo kada je povezan na WiFi.>> Kako rešiti problem sa Google Play prodavnicom? <<

>> Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO) <<

>> Na Google Play prodavnici su se pojavili lažni vodiči za krekovane aplikacije! <<>> Google Play je pun aplikacija koje sadrže napadni sistem reklamiranja! <<

>> Google Play prodavnica uvela filter za loše aplikacije! <<