Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako da gledate TV preko Android uređaja?

Kako da gledate TV preko Android uređaja?

Omiljena serija ne sme da se propusti kao i omiljeni TV program! Pogledajte kako možete pratiti omiljene serije i TV programe na telefonu ili tabletu gde god da ste! 

Gledanje televizije na Android uređajima je sada veoma jednostavan proces. Jedini uslov je da budete povezani sa internetom. Ako ispunjavate taj uslov, imate internet preko paketa ili ste povezani na lokalni WiFi onda možete mirne glave gledati TV.

 



Naravno bitno je da znate da ne možete gledati TV stanice koje inače pratite preko kablovskih ili ADSL operatera, već možete one lokalne i nacionalne kako iz Srbije tako i iz regiona. 

*Napomena

Izašla je nova verzija TV Program aplikacije koja vam omogućava da na najzgodniji način budete u toku sa filmovima, serijama i utakmicama. Postoji verzija za iPhone, ali i za Android telefone! Aplikaciju možete preuzeti sa priloženih linkova:

>> Android - TV Program <<

>>iOS - TV Program <<



Ukoliko želite da saznate nešto više o samoj TV Program aplikaciji, pogledajte video recenziju na priloženom linku:
 
>> Najbolji način da budete u toku sa svim filmovima, serijama, utakmicama! (VIDEO) <<

Kako bi ste to učinili neophodno je da odete na Google web pretraživač i da pretražite "TV Svuda" sajt. Kada vam se izlistaju ponuđeni naslovi, kliknite na link tvsvuda.vektor.net. Zatim u dobijenom prikazu imate opcije za gledanje televizije, za slušanje radio stanica, za čitanje novosti i pretraživanje interneta. Tu odaberete isečak "Televizija" i sačekate da web aplikacija upita za autentikaciju. Ukoliko se niste registrovali na njihov sajt imate opciju autentikacije preko facebook društvene mreže što jedan od lakših pristupa ovom servisu.

Nakon autentifikacije dobijate listu programa koje možete gledati.  



Kao što možete videti jako jednostavno i brzo bez reklama koje mogu biti iritante. Kvalitet slike je na visokom nivou, bez ogromne pikselizacije i zastoja slike. Dodaćemo samo da je sam dizajn sajta besprekoran, suptilan i zaslužuje svaku pohvalu.

Eto, ukoliko želite da odgledate neki program dok putujete do posla ili kada čekate red negde onda je ovo odličan način da ne propustite omiljeno. Ako imate jedan TV u kući a ne možete da se dogovorite sa ukućanima oko programa, takođe je ovo rešenje vašeg problema.



Postoji mnogo servisa koji pružaju gledanje televizije preko interneta poput, D3 GO, HB GO, KlikPink, na vidiku i slično, ali svi oni imaju nešto što ih nije izdiglo iz mase. Ili je to loš prenos slike, ili su to dosadne reklame ili plaćanje pretplate. Iz tih razloga je TV Svuda naš predlog!  

*Napomena - Dodato 13.06.2016.

Budući da smo primetili da je kod TV Svuda sajta došlo do nekih promena, savetujemo vas da pogledate ispod predloženi link. Ako već želite da gledate televiziju putem telefona ili tableta, onda je to bolje učiniti preko aplikacije. 

Ako više preferirate gledanje vaših omiljenih TV stanica na telefonu pomoću aplikacija, posetite ovaj LINK. Pogledajte koja je aplikacija najbolja za gledanje televizije na pametnom uređaju. U pitanju su aplikacije za Windows Phone, Android i iOS platforme.

>> Kako gledati TV na telefonu pomoću aplikacije? <<

Kada ste već ovde nezaboravite da pročitate OVAJ tekst koji će vam pomoći da instalirate aplikaciju preko koje možete gledati filmove sa interneta uz srpski prevod!

>> Kako gledati filmove na telefonu preko interneta? <<