Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati Xposed Installer na Android 4.0 i iznad!

Kako instalirati Xposed Installer na Android 4.0 i iznad!

Ovo je uputstvo koje će vam pomoći da instalirate jednu od najmoćnijih “hakerskih” aplikacija za Android!

Xposed Installer je aplikacija koja korisnicima Android uređaja omogućava hakovanje samog sistema. U okviru ove aplikacije imate i “market” (učitavanja) sa modifikacijama koje kompletno mogu promeniti način rada vašeg telefona. Tu su raznorazne modifikacije (modovi) za koje smo sigurni da će vas oduševiti. Ono što se nama posebno dopada je to što svaki modul ima detaljan opis koji objašnjava šta ti modovi omogućavaju i pružaju.

 



Mogućnosti ovih modula su ogromne i to šta sve oni mogu da učine sa vašim telefonom je neverovatno. Kako bi smo vam najbolje približili i objasnili što je Xposed Installer vrhunska aplikacija prenećemo vam sledeći komentar:

“Čoveče ovo je ekstraordinarna alatka! Znam da pojedini ljudi provode sate za računarom pokušavajući da poronađu modifikacije spakovane u ZIP datotekama koje kasnije instaliraju preko recovery-a! A preko Xposed-a u tri dodira obaviš sve, a pritom ne provodiš sate tražeći module već samo skineš sa učitavanja! Prosto neverovatno!

Da bi ste instalirali Xposed Installer neophodno je da imate root-ovan uređaj. Ako ga nemate, OVDE imate detaljno uputstvo koje će vam pomoći da to obavite

Ako koristite Android 5 LolliPop, onda na priloženom linku imate uputstvo za instaliranje Xposed Installer-a:

>> Kako instalirati Xposed Framework na Android 5 LolliPop-u? <<

Xposed Installer se ne može naći na Google Play prodavnici jer narušava copyright. Da bi ste instalirali Xposed Installer, preuzmite ga sa ovog LINKA i sa memorije vašeg telefona ga instalirajte (eng. slideout).



Da bi ste mogli da isntalirate aplikaciju sa memorije svog telefona neophodno je da imate štikliranu opciju nepoznati izvori”. Ako vam ta opcija nije štiklirana i ne zante kako da to obavite, OVDE imate uputstvo. Kasnije, kada to štiklirate, pomoću aplikacije “menadžer fajlova” pronađite preuzetu Xposed aplikaciju i dodirnite na nju kako bi ste započeli instaliranje.

Kao biste kompletirali instalaciju Xposed Installer-a neophodno je da obavite ovo:

1. Sartujete Xposed Installer

2. Dodirnite na naslov “Framework



3. Zatim u iskakajućem prozoru štiklirajte “ne prikazuj ponovo” i dodirnite na “potvrdi

4. Kada se iskakajući prozor skloni dodirnite na taster “Instalacija/Nadogradnja”.



5. Po dodiru na njega SuperSU ili SuperUser, u zavisnosti šta koristite, će od vas zatražiti da potvrdite pristup root-u za aplikaciju Xposed Installer. Vi naravno to na taster "Dozvoli" potvrdite jer bez toga ne možemo nastaviti dalje.

6. Kada dozvolite pristup root-u pojaviće vam se još jedan iskakajući prozor (ako se ne pojavi samo još jednom dodirnite na "Instalacija/Nadogradnja") gde ćete imati informacije o tome da je Xposed Installer kompletno instlairan. Ispod tih informacija imaćete pitanje “Da li želite da restartujete uređaj sada” i taster “potvrdi” na koji vi treba da dodirnete kako biste resetovali telefon i u potpunosti završili instalaciju Xposed Installer-a.

7. Po dodiru na taster “potvrdi” telefon će biti automatski restartovan. Kada se telefon upali slobodno možete da započnete sa istraživanjem modula i instalacijama istih.

Pročitajte koji su to modovi najbolji za tablet uređaje:

>> Xposed modovi za Tablet <<