Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako promeniti nalog na Facebook Messenger aplikaciji?

Kako promeniti nalog na Facebook Messenger aplikaciji?

Evo kako da promenite Facebook nalog na aplikaciji Facebook Messenger iako je jedan nalog već podešen.

Prijavljivanjem na Facebook pomoću aplikacije je jednostavan proces, baš kao i odjavljivanje. Međutim to nije slučaj i sa Facebook Messenger aplikacijom. Jednom kada se prijavite na Facebook Messenger, u okviru te aplikacije ne možete pronaći opciju za odjavljivanje. To praktnično znači da ste uslovljeni da koristite samo taj nalog na koji ste se već jednom prijavili.

Mnogi čak i ne znaju da ne mora da se koristi isti nalog na Facebook i Facebook Messenger aplikacijama. Primera radi, Facebook aplikaciju možete koristiti sa jednim nalogom, a Facebook Messenger aplikaciju sa drugim.



Da bi ste promenili nalog na Facebook Messenger aplikaciji ne morate da deinstalirate Facebook Messenger pa iznova sve raditi. Sve što potrebno da obavite je sledće:

1. Pristupite podešavanjima vašeg telefona.

2. Pronađite kategoriju “Aplikacije” i dodirnite na nju.

3. Zatim na priloženoj listi instaliranih aplikacija pronađite “Facebook Messenger” aplikaciju i dodirnite na nju.

4. Kada vam se pojave informacije o tome koliko aplikacija zauzima memorije, pored i ispod ćete imati mnoštvo tastera. Jedan od njih je taster “Obriši podatke”. Dodirom na njega obrisaćete sve podatke koje Facebook Messenger sadrži i ujedno obrisati postavljeni nalog.

To je ceo posao. Ove korake možete primeniti na bilo koju aplikaciju ukoliko želite da obrišete sve tragove. Dodirom na taster “Obriši keš” koji se nalazi odmah ispod “Obriši podatke” ćete detaljno očistiti svaki mogući trag.