Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako promeniti temu na Android uređaju?

Kako promeniti temu na Android uređaju?

Telefon ili tablet vam je postao monoton? Onda je vreme da instalirate launcher i tako osvežite izgled telefona!

Launcher aplikacija menja temu interfejsa na Android uređajima i tako daju novu dimenziju korisničkom izgledu. Launcher to čini površno, promenivši pozadinu, ikonice, dodajući animacije i prlagođavajući fioku sa aplikacijama (menu), dok sistemska podešavanja i notifikacioni bar ostavlja netaknutim.

 



Omogućavajući korisnicima da prilagode sebi ceo interfejs, nije ni čudo što se ljudi često odlučuju za neki od launcher-a sa marketa kako bi razbili monotoniju. Mi smo iskopali nekoliko korisnih koje treba spomenuti.

GO Launcher

GO launcher je poprilično načičkanog dizajna sa velikom paletom animacija pri kretanju kroz stranice. Fioka sa aplikacijama (menu) sadrži mrežni prikaz koji se lista vertikalno. GO launcher ima svoje servise koje možete naknadno preuzeti sa Google prodavnice, a najpopularniji su GO Lock, GO SMS, GO Market i još nekoliko sličnih. Preko samog launcher-a možete preuzimati teme ili izabrati već preuzete. U pitanju je takav launcher da se skoro svaki segment interfejsa može promeniti i prilagoditi po želji. Neke od mogućnosti koje GO launcher poseduje zahtevaju plaćenu licencu koja se u zavisnosti od tekuće akcije ili popusta kreće oko 5.99$. Plaćena verzija se ustvari naziva GO Launcher Prime. Interesantno je da je ova aplikacija uspela da postane launcher koji je uveliko prihvaćen i ako ima dosta načičkan dizajn.

Preuzmite Launcher sa priloženog linka:

>> GO Launcher <<

>> Nova Launcher je sada najbolja tema za Android! <<



>> Kako instalirati novi LockScreen? <<

Google Now Launcher

Google Now launcher je izbor svih koji žele čisto Android iskustvo. Dolazi nam direktno iz kompanije Google tako da se instaliranjem ovog launcher-a dobija tema koju Nexus uređaji koriste. Jedini dodatak na čist Google Android izgled je stranica Google Now koja se nalazi sa leve strane početnog ekrana. Tako korisnici mogu brže pristupati glasovnoj pretrazi, kao i pregledu kartica na kojim se mogu videti prognoza vremena i sl. Jedina loša strana koja se može uzeti u obzir jeste manjak prostora za prilagođavanje. Dakle nemate mogućnost da menjate teme, animacije, ikonice i ostalo. Idealan je za osobe kojima je bitan brz rad i čisto Android iskustvo.

Preuzmite Launcher sa priloženog linka:

>> Google Now Launcher <<



>> Kako promeniti ikonice na Android telefonu? <<

>> Preuzmite 15 najboljih tema za ikonice! <<



Yahoo Aviate

Ovo je Yahoo-ov projekat koji se na velika vrata pojavio u Android svetu. Jako interesantan i inovativan launcher. Aviate kreira kolekciju aplikacija koje korisnik koristi pri različitim aktivnostima. Naravno, te kolekcije se mogu ručno podesiti uz predloge Aviate launcher-a. Aviate na osnovu trenutne lokacije korisnika i doba dana takođe, donosi zaključak, koje bi aplikacije u tom trenutku mogle da zatrebaju. Na osnovu tih prikupljenih informacija servira relevatne kolekcije aplikacija u okviru Aviate interfejsa nazvanog Space. Iz Yahoo-a veruju da ovo najlakši i najzgodniji način da obavite neophodne aktivnosti u datom trenutku. Primera radi, ako uključite slušalice, punudiće se pristup medijima u preko multimedijalne aplikacije. Ili krenite na put, a telefon će odmah ponuditi najbliže i najrasterećene rute od kuće prema poslu! Aviate skoro u potpunosti menja korisnički izgled, a zahteva minimalno održavanje i podešavanje. Upravo to ovaj launcher čini minimalno prilagodivim što se interfejsa tiče. 

Preuzmite Launcher sa priloženog linka:

>> Yahoo Aviate <<

>> Evo kako da brzo i lako dođete do svih aplikacija i opcija koje često koristite! (VIDEO) <<

Eto, osvežite telefon pre nego što se odlučite da kupite nov. Pratite nas, čitajte i komentarišite!