Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo još jednog super načina da slušate muziku preko YouTube apliakcije sa ugašenim ekranom! (VIDEO)

Evo još jednog super načina da slušate muziku preko YouTube apliakcije sa ugašenim ekranom! (VIDEO)

Mislimo da je ovo najjednostavniji način da korisnici sebi omoguće da slušaju muziku preko YouTube aplikacije dok je ekran isključen. Evo šta je potrebno da uradite...

Često se dešava da korisnici pametnih telefona slušaju muziku putem YouTube-a. No, to uopšte nije čudno, ali postoji jedan problem. YouTube aplikacija se ne može koristiti kada je ekran isključen… To zapravo znači da će baterija telefona biti iscrpljena nakon svega par sati preslušavanja muzike sa YouTube.

Kako rešiti!? Pa… Postoji nekoliko načina. Dva načina smo vam već predstavili, jedan je putem Xposed modula, a drugi je putem internet pregledača. Danas ćemo vam pokazati kako da na još jedan način “prevarite” YouTube i slušate muziku sa ugašenim ekranom.



>> Kako slušati muziku sa YouTub-a na Android telefonu dok koristite neku drugu aplikaciju? <<

 NAJNOVIJE UPUTSTVO - BEZ APLIKACIJE

U pitanju je jedna aplikacija koja zahvaljujući ambijentalnim senzorima isključuje ekran u toku korišćenja telefona. “Crn ekran života” tačnije “Black Screen Of Life” apliakcija je zgodna u mnogim situacijama, ne samo za YouTobe. Razlog tome je što pre svega štedi bateriju time što ekran isključuje, ali i čuva privatnost korisnika telefona. Kako čuva privatnost? Pa o tome pročitajte više u nekim nadolazećim tekstovim, zato nas obavezno pratite.  A sada hajmo da se fokusiramo na to kako da iskoristite ovu aplikaciju u prethodno pomenute svrhe:

1. Sa priloženog linka preuzmite  i instalirajte “Black Screen Of Life” aplikaciju:



>> Black Screen Of Life <<

*Ažurirano 10.02.2016

Aplikacija je uklonjena sa Google Play prodavnice tako da je sada morate preuzeti u .apk formatu sa ovog LINKA i instalirati je sa memorije telefona. Ukoliko ne znate kako se aplikacije instaliraju sa memorije telefona, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako instalirati APK datoteku na Android uređaju? <<

2. Zatiim aktivirajte “BLoS” dodirom na ikonicu koja će vam se prikazati na početnom ekranu telefona.



3. Zatim pokrenite YouTube aplikaciju, pretražite željenu pesmu i započnite njeno preslušavanje.

4. Sada, kako biste slušali pesmu preko YouTube aplikacije sa isključenim ekranom, blokirajte senzor za blizinu (eng. proximity) i ekran će se isključiti.

5. Pre nego što se keran isključi prikazaće se brojač koji će odbrojavati 3 sekundi pre isključivanja ekrana radi obaveštavanja korisnika ukoliko on slučajno prekrije senzor za blizinu.



Nadamo se vam se dopalo ovo uputstvo, ako jeste nemojte da zaboravite da podelite ovaj tekst na svojim društvenim mrežama!

>> Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? (VIDEO) <<

>> Kako preuzeti pesmu ili video sa YouTube sajta bez aplikacije? (VIDEO) <<

>> TOP 3 aplikacija za preuzimanje sadržaja sa YouTube sajta. <<

>> Kako preuzeti klipove ili muziku sa YouTube-a na pametnom telefonu! (VIDEO) <<