Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako automatski dodavati natpise u Instagram priče?

Kako automatski dodavati natpise u Instagram priče?

Natpisi su važan deo obezbeđivanja da video snimci budu dostupni svima, ali može biti veoma naporno da ih sami dodate. Instagram ima sjajan alat koji ih može automatski dodati u vaše Priče. Pogledajte kako.

Funkcija automatskih natpisa dostupna je kada snimate video za svoju Instagram priču.

 



Natpisi su zapravo jedna od mnogih „nalepnica“ koje možete dodati u priču. Instagram automatski prepisuje ono što kažete, ali može i da se uređuje.

  1. Otvorite aplikaciju Instagram na iPhone, iPad ili Android pametnom telefonu ili tabletu. 

  2. Na početnoj kartici dodirnite „Vaša priča“ u gornjem redu ili prevucite prstom sa leve strane ekrana da biste otvorili stranicu za kreiranje priče.

    go to the new story page

  1. Zatim držite prst na dugmetu za snimanje da biste snimili video. Naravno, moraćete da razgovarate ako će nešto biti napisano.

    record a video for story

  1. Nakon što snimite video zapis, dodirnite ikonu nalepnice u vrhu ekrana.

    tap the sticker icon

  1. Sada izaberite nalepnicu „Natpisi“ (eng. captions). Ovu opciju možda nećete videti ako funkcija još nije stigla na vaš uređaj.

    select text styles



  2. Takođe imate mogućnost da dodirnete tekst kako biste izvršili bilo kakve ispravke i prilagodili boju. Dodirnite „Gotovo“ (eng. done) kada završite sa uređivanjem.

    edit the text

  3. I na kraju, ako ste završili sa dodavanjem nalepnica i uredili video, dodirnite „Vaša priča“ (eng. your story) u donjem levom uglu da biste je dodali u svoju priču ili je podelite sa određenim prijateljima i grupama.

    share to your story

To je to! Sada će vaše Instagram priče biti pristupačnije svima!