Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako besplatno preuzeti Football Manager 2015 igricu za Android uređaje?

Kako besplatno preuzeti Football Manager 2015 igricu za Android uređaje?

U celoj ovoj euforiji oko naše mlade reprezentacije i nonšalantne pobede nad brazilcima, bio bi red da orliće i mi pohvalimo i malo vam pružimo dodatnog užitka. Do duše virtuelnog. Evo kako da besplatno preuzmete Football Manager 2015 i igrate ga na svom Android uređaju! Pa sad vi vidite koju ćete ekipu uzeti i da li je lako da se osvoji svetsko prvenstvo!?

Football Manager je po našem mišljenu jedina najrealnija simulacija uloge fudbalskog menadžera! Međutim, ne samo te uloge nego i još mnogo drugih. Football Manager nije igrica koja tek treba da se pokaže i zasluži pažnju svih nas, radi se o 15 godina istrajnosti i kvalitetu koji nas zabaljva preko naših računara. 2013 godine smo dobili prvu Football Manager igricu koja je bila namenjena za iOS i Android uređaje, bilo tablet računare, bilo telefone. Već tada smo svi mi, fanovi “virtuelnog menadžerisanja” bili oduševljeni jer možemo da gubimo po 20 sati našeg vremena gde god da smo. O da… To su ti trenuci radosti.

Ukratko ćemo vam prepričati događaj koji je doživeo jedan naš prijatelj. Naime, nakon prve smene, dotični prijatelj je svratio posle posla na kafu u jedan kafić da se opusti. Seo je i shvatio da konobara duže vreme nema. Nagnuo se prema šanku i video kako se konobari raduju. Sa druge strane, šankeri su se malo smorili i trudili da ih ne primećuju previše. Kada su se strasti smirile konobar se konačno setio da je na poslu. Prišao je našem prijatelju i primio porudžbinu. Zbunjeni prijatelj je bio radoznao i nije uspeo a da ne pita o čemu se radi. To je i učinio kada je konobar doneo piće. Odgovro je bio sledeći:



“Gospodine, izvinjavamo ako ste predugo čekali ali razumite nas, osvojili smo ligu šampiona! Igrali smo protiv Reala koji su vodili šankeri…”  

Eto koliko uticaja ima ova igrica na istinske fanove fudbala čije čari sežu veoma daleko. Toliko daleko da je i virtuelni fudbal mnogima bitan. To se lako može uočiti kroz PES, FIFA ili Football Manager igrice.

Danas smo rešili da vam pomognemo da potpuno besplatno preuzmete Football Manager 2015 igricu i instalirate je na svom Android uređaju. Evo šta je potrebno da uradite:

1. Sa priloženog linka preuzmite Football Manager 2015 igricu u APK formatu.

>> Football Manager 2015 <<

2. Uverite se da li vam je opcija “nepoznati izvori” štiklirana. Ukoliko ne znate kako da štiklirate tu opciju, na priloženom linku imate uputstvo:



>> Kako aktivirati opciju “nepoznati izvori”? <<

3. Pomoću menadžera datoteka (eng. file manager) pronađite preuzetu Football Manager 2015 APK datoteku i instalirajte je. U slučaju da ne znate šta je APK datoteka i kako se ona instalira sa memorije telefona, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Šta je APK datoteka i kako je instalirati? <<

4. Kada instalirate Football Manager 2015 aplikaciju, odmah je startujte. U jednom momentu će vas upitati koju bazu da povuče sa interneta. Izbor je na vama. Ukoliko želite bazu sa sličicama igrača (više memorije zauzima), onda dodirnite prvi taster sa leve strane. Drugi taster je za bazu bez profilnih sličica fubalera.



5. Kada se sve preuzme sa interneta telefon će kalibrisati igricu na osnovu mogućnosti telefona. To će malo potrajati, a kada se završi jednostavno dodirnite na taster “OK”.


To je sve! Postavljanje igrice verujemo da vam je poznato tako da nećemo prolaziti i kroz to. Pa eto, probajte da uzmete svoju reprezentaciju i pogledajte koliko je samo teško “popeti se na krov sveta”! Nadamo se da ćete uživati u igrici, ali nemojte da posle mi budemo krivi ako vas na poslu opominju zbog čestog korišćenja telefona. Šalimo se naravno, uživajte u igri!