Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako da povećate broj koraka glasnoće zvuka na Galaxy Note 20 telefonu?

Kako da povećate broj koraka glasnoće zvuka na Galaxy Note 20 telefonu?

Evo kako da raspon utišavanja tj. pojačavanja tona bude većin na vašem Galaxy Note 20 telefonu. Moći ćete da samo malo utišate ton i tako podesite da vam bude taman, a ne previše tiho.

Zvučnici Galaxy Note 20 toliko su glasni i sposobni da ih gotovo nikada nije potrebno postaviti na 100%. Upravo iz tog razloga može biti teško pronaći onaj pravi nivo jačine zvuka, jer jedan korak predstavlja veliu promenu u izlaznom zvuku. Verovali ili ne, zapravo postoji alat za rešavanje ovog problema.

 



Pomoću ove aplikacije koju je kreirao Samsung možete prilagoditi koliko puta trebate pritisnuti taster za jačinu zvuka da biste prešli sa 0% na 100% glasnoće. Zadana vrednost je 15 koraka, što znači da svaki pritisak na taster predstavlja oko 7% ukupne skale glasnoće. Ali pomoću ovog alata možete napraviti taj broj od 17 pa sve do 150 koraka, tako da svaki pritisak bude manji od 1% ukupne jačine.

>> Samsung Galaxy Note 20 - Telefon koji je privukao mnogo pažnje! [RECENZIJA] <<

Instalirajte SoundAssistant

Aplikacija koja ovo sve omogućava zove se SoundAssistant. Za razliku od ostalih aplikacija za moding koje je kreirao Samsung, ova je dostupna i u Galaxy Store-u i u Play Store-u. Upotrebite bilo koji od linkova ispod za za preuzimanje i instaliranje aplikacije na telefon.

>> Galaxy Store - SoundAssistant (besplatno) <<

>> Google Play - SoundAssistant (besplatno) <<



Povećajte korake za glasnoću

Otvorite SoundAssistant i idite do klizača u odjeljku "Change step volume". Prie nego što napravite bilo kakva prilagođavanja klizača, dopustite mi da objasnim kako on funkcioniše. Takođe imajte na umu da će ovo prilagoditi samo korake glasnoće medija, a ne jačinu zvona.

Postoji 150 mogućih stepena povećanja glasnoće medija, ali klizač ide samo od 1 do 10. Dakle, zamislite to kao vagu na kojoj je 10 predstavlja najmanje pritisaka tastera između 0% i 100% glasnoće (15), a 1 je najviše (150).

Sve što trebate da uradite je da podesite klizač - nema dugmeta za čuvanje ili potvrdu. Kako bi vam pomogli da vizualizirate razliku, ovde je mali spisak koji prikazuje broj koraka za svaku poziciju na klizaču.

  1. 150 koraka



  2. 75 koraka

  3. 50 koraka

  4. 38 koraka



  5. 30 koraka

  6. 25 koraka

  7. 21 korak

  8. 19 koraka

  9. 17 koraka

  10. 15 koraka