Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati BETA verziju Android 8 Oreo na Galaxy S8 ili S8+? (VIDEO)

Kako instalirati BETA verziju Android 8 Oreo na Galaxy S8 ili S8+? (VIDEO)

Evo kako da nadogradite svoj Galaxy S8 ili Galaxy S8 Plus na Android 8 Oreo BETA verzije! 

Samsung Experience 9.0 je lansiran, a jedna od prvih stvari koje će mnoge vlasnike Galaxy S8 telefona oduševiti je mogućnost nadogradnje sistema na noviju verziju. Naravno, sve je zvanično i legalno. Ništa od ovoga ne narušava garanciju.

 Da biste instalirati BETA berziju, potrebno je da imate Samsung nalog koji se inače može besplatno kreirati. Potrebno je takođe lažirati lokaciju pomoću VPN aplikacija jer samo državljani S.A.D. V.K. i Južne Koreje mogu da se nadograde. Sve ide kroz Samsung Members aplikaciju koju možete preuzeti sa Google Play prodavnice.

Ono što treba da znate pre nego što se prebacite na BETA verziju je da ona nije savršena. Zato i jeste BETA verzija. Ali, prema iskustvima korisnika koju su prešli na Android 8 Oreo BETA verzije, grešaka nema mnogo i sve je u granicama normale.

Evo “korak po korak” uputstva:

1. Ulogujte se na svoj Samsung nalog u okviru podešavanja telefona. Ukoliko ga nemate, kreirajte nov Samsung nalog.

2. Instalirajte “Samsung Members” aplikaciju sa Google Play prodavnice.

3. Pokrenite Samsung Members aplikaciju, prihvatite uslove korišćenja i ispratite navođenja.4. Dodirnite na “sendvič” taster u gornjem levom uglu ekrana.

5. U iskakajućem panelu dodirnite na prvu kategoriju “Notices”.

6. Zatim dodirnite na “Register for Galaxy Beta Programme”.

7. Pročitajte šta podrazumeva BETA program i ukoliko vam je to OK, onda dodirnite na naslovnu fotografiju “Galaxy Beta Programme” ispod koje piše “Register”.8. Nakon toga pristupite podešavanju telefona i inicirajte nadogradnju Androida na uobičajen način.

To je to! Sačekajte da se nadogradnja preuzme i instalira. Imajte na umu da sve ovo može potrajati neko vreme. Ukoliko imate neko pitanje, pišite nam u komentarima teksta. Prilažemo vam i video koji prikazuje ceo proces: