Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati iGO navigaciju na Android uređaj!?

Kako instalirati iGO navigaciju na Android uređaj!?

Pogledajte "korak po korak" uputstvo koje će vam pomoći da instalirate iGO Primo na svoj Android uređaj.

U početku nije bilo mnogo navigacionih sistema koji su mogli da se koriste bez interneta. U samom startu, iGO My Way se brzo izborio za svoju poziciju koju je zadržao do dana današnjeg. Svakom kome pomenete iGO navigaciju za telefone on zna da se radi o samom vrhu. Tačno je da se danas mogu naći mnogo kvalitetnih aplikacija koje su možda i bolje od iGO navigacije, ali ljudi su jednostavno ostali verni svom prvom navigacionom sistemu, kako na Android-u tako i na GPS uređajima.

 



Naše mišljenje je da svako treba da proba iGO pa tek onda odluči da li ne želi da je koristi. Negativno iskustvo sa iGO navigacijom ili komentari su prava retkost . Kako bi novi korisnici mogli sebi da podese iGO mi smo napravili detaljno uputstvo za instalaciju iGO Primo navigacije. Za početak ćemo da napravimo razliku. Oni korisnici koji raspolažu sa telefonima niže klase ili starijeg tipa savetujemo da instaliraju iGO My Way. Za one sa HD ili FullHD ekranima najbolji izbor je iGO Primo, evo kako da ga instalirate:

*Napomena

Želimo da objasnimo da je ovo potpuno nelegalan način da se dođe do ove aplikacije. Zato je sve i komplikovano, zamršeno i sa velikim rizikom da instalacija ne uspe. Zato želimo da vam skrenemo pažnju na to da treba kupiti ovu aplikaciju i uz priloženo uputstvo instalirati je veoma lako i brzo.

Za sve poteškoće oko instaliranja možete nas kontaktirati ali ne možemo vam garantovati rešavanje problema jer se na priloženom linku stalno menjaju datoteke koje nekada ne budu kompatabilne sa svim telefonima. Imajte u vidu da ako ne uspete da ovom procedurom instalirate iGO, da ćete morati da istražujete. Sve u svemu ovde vam je pokazano i priloženo 90% posla, za ostalih 10% ukoliko se nešto zakomplikuje moraćete da istražujete na internetu.

Procedura je veoma jednostavna potovu ukoliko instalirate iGO Primo, evo šta treba da uradite:

1. Na priloženom linku imate sajt DPI.lv gde možete da utvrdite koje je rezolucije vaš telefon. Imate izlistano sve telefone ili možete pretraživati u baru za pretragu po modelu telefona.



>> dpi.lv <<

2. Kada utvrdite koje je rezolucije ekran vašeg telefona uputite se na priloženi link gde u opisu video zapisa možete da pronađete mnoštvo informacija i linkova.

>> iGO Primo All Resolutions - 100% Working <<

*Dodato 14.11.2016



Zbog konstantnog obaranja linkova, prilažemo alternativu.

>> iGO Primo 2.4 <<

Za uređaje čiji je ekran rezolucije:



  • 320*240
  • 480*320
  • 800*480
  • 854*480
  • 960*540
  • 1024*600
  • 1280*720
  • 1280*800

>> iGO Primo 2.4 + Data ~ Drugi izvor <<

U slučaju da i ovi linkovi budu oboreni ubuduće, pišite nam da pokušamo ponovo da ih obnovimo.

3. Pronađite rezoluciju koja odgovara vašem telefonu i kliknite na link ispod kako biste preuzeli iGO datoteke (Data.zip) koje odgovaraju vašem telefonu.

*Ovaj korak više nije validan. Jednostavno iskoristite iste te datoteke koje ćete preuzeti na ažuriranom linku.

4. Sa priloženog linka preuzmite sve ostalo što vam je neophodno. Trebaće vam recimo uTorrent kako biste bili u mogućnosti da preuzmete ovo na vaš računar:

>> iGO Primo 9.6.22.317625 <<

5. Folder “iGO” prebacite na vaš telefon zajedno sa APK datotekom “9.6.22.317625 - 1 - scan_DCIM”.

6. One preuzete datotke “Data.zip” koje odgovaraju rezoluciji vašeg telefona iz koraka 3, kopirajte u folder iGO koji se sada nalazi na vašem telefonu.

7. Aktivirajte opciju “nepoznati izvori” kako biste mogli da instalirate iGO Primo sa memorije telefona. Ukoliko ne znate kako se aktivira, na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako aktivirati opciju “nepoznati izvori” <<

8. Na telefonu, pomoću nekog menadžera aplikacije pronađite APK datoteku “9.6.22.317625 - 1 - scan_DCIM” i instalirajte je.

9. Nakon instalacije startujte aplikaciju. Pre nego što izađe korisnički izgled iGO Primo aplikacije može da se desi da izađe poruka “mising or incomplite folder: not a zip archive”. Kliknite na ok kako biste nastavili dalje.

10. Ako se pojavi ekran koji učitava iGO Primo aplikaciju onda ste je uspešno instalirati. U slučaju da se pojavi greška koja govori nešto o rezoluciji, onda ste pogrešan data.zip preuzeli.

Ovo je čista instalacija bez dodatnih jezika, mapa, srpskog glasovnog navođenja, upozorenja o radarima i slično. Ukoliko želite da vam pomognemo oko toga pišite nam na našoj facebook stranici.

*Dodato 01.06.2015

Za sve one kojima su potrebne mape za iGO nek posete priloženi link:

>> Gde preuzeti mape za iGO i kako ih instalirati? <<