Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati procureli Nexus Launcher koji Google planira za svoje nove Nexus telefone!

Kako instalirati procureli Nexus Launcher koji Google planira za svoje nove Nexus telefone!

Evo kako da dođete do novog Nexus Launcher-a koji je Google namenio za svoje nove Nexus telefone. Takođe, pročitajte kako da ga instalirate. Postoji “caka”…

Google, po svemu sudeći, planira da na svojim novim Nexus uređajima implementira svoj novi Google Launcher koji neki nazivaju “Nexus Launcher.” Bez obzira na to kako se Launcher naziva, mi već sada možemo da ga probamo zahvaljujući članu XDAdevelopers.com foruma. Naime, on nam je dostavio u .zip firmi takozvani Nexus Launcher pre njegovog zvanočnog debija na Nexus uređajima.

Mi smo detaljnije o novom Google Launcher-u pisali još pre par dana. Ukoliko ste propustili tekst, prilažemo vam link koji vodi ka njemu:



>> Google će predstaviti potpuno redizajnirani Google Launcher uz nove Nexus uređaje! <<

E sada u čemu je štos? Nexus Launcher dolazi u .zip formi tj. u svojstvu .zip datoteke koja sve obavlja ukoliko je flešujete putem nekog custom recovery-a. Pomenutu zip datoteku možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Leaked Nexus Launcher <<

Međutim, za one koji to žele da obave ručno, potrebno je da se raspakuje apk datoteka i da se smesti u sistemsku fasciklu. Takođe, kasnije je neophodno dodeliti joj dozvole tako da se ona ponaša kao da je sistemska aplikacija. U slučaju da ne zante kako se dozvole dodeljuju, prilažemo vam link ka tekstu koji sve to objašnjava:

>> Kako podesiti “dozvole” na Android uređajima i čemu sve to služi? [Fix File Premissions: Read, Write, Execute] <<

Ukoliko želite da pogledate kako se novi Nexus ili Google Luancher ponaša u praksi, prilažemo vam video:



Dešava se da Nexus Launcher prestane sa radom ukoliko pokušate da postavite neku drugu pozadinu. Kako biste to rešili dovoljno je da instalirate aplikaciju sa priloženog linka:

>>  Wallpaper Picker Google Prebuilt <<