Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati Xposed Installer na Galaxy S6 koji radi na Android 6 Marshmallow? (VIDEO)

Kako instalirati Xposed Installer na Galaxy S6 koji radi na Android 6 Marshmallow? (VIDEO)

Evo kako da instalirate Xposed Installer na Galaxy S6 telefon i koristite brojne modifikacije koje on nudi.

Pre nego što krenemo sa uputstvom, za one koje nisu upućeni, ukratko ćemo napisati čemu služi Xposed Installer. Naime, radi se o aplikaciji koja ima sopstvenu “prodavnicu” ili možda bolje reću bazu modifikacija koje korisnicima olakšava prilagođavanje rada telefona ili izgleda samog Android-a.

 



Odmah da razbijemo sve nedoumice, Xposed Installer vam neće omogućiti da se prebacite na noviju verziju Android-a. Sa druge strane, uz odgovorajuću modifikaciju, mnogo toga je moguće! Evo jednog videa koji će vam pružiti kratak uvid u to šta je jedan GravityBox sposoban:

Ovo što ste videli je samo delić onoga što se nalazi Xposed Installer bazi modifikacija. Što je najbitnije, sve te modifikacije imaju detaljan opis tako da ćete znati čemu služe a pritom ne morate da ih instalirate i probate. Pa? Hoćemo li da počeno?

1. Prvo root-ujte Galaxy S6 i instalirajte TWRP recovery. Ukoliko to niste učinili do sada, evo detaljnog uputstva:

>> Kako root-ovati i instalirati TWRP recovery na Galaxy S6? <<

2. Preuzmite Xposed Installer aplikaciju sa ovog LINKA i instalirajte je.



3. Preuzmite Xposed Framework datoteku sa ovog LINKA i sačuvajte je na memoriju telefona. Ona će biti nazvana “Xposed v85 - Custom Build By Wanam.zip“

3. Sada isključite telefon i pristupite TWRP-u pritiskom na taster za uključivanje telefona, home taster i taster za pojačavanje tona telefona.

4. Zatim dodirnite na “Install” taster, pronađite Xposed Framework datoteku i dodirom na nju inicirajte instaliranje.

5. Kada se instaliranje tj. flešovanje završi, ponovo pokrenite telefon. Imajte na umu da podizanje sistema može potrajati koji minut duže da se Xposed Installer integriše u Android.



6. Kada se sistem podigne, pokrenite Xposed Installer aplikaciju i uživajte!