Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati žive pozadine sa Pixel 2 telefona?

Kako instalirati žive pozadine sa Pixel 2 telefona?

Evo kako da instalirate vrlo zanimljive animirane pozadine koje dolaze isključivo sa Pixel 2 XL ili Pixel 2 telefonima.

Google ima tu praksu da uz svaki svoj novi telefon koji lansira podeli i neke nove pozadine. Obično bi te pozadine bile unikatne i veoma zanimljive. Ove godine, kada je Google lansirao Pixel 2 i Pixel 2 XL telefone stigle su i nove, žive i vrlo zanimljive pozadine! 

 Kao i uvek, sve te zanimljivosti koje se pojave uz lansiranje nekog novog telefona, ne samo Google Pixel, vrlo brzo postanu dostupne za Android entuzijaste koji su voljni da se bace na modifikovanje kako bi i oni koristili te novitete. Pa tako, sada imamo “portovane” žive pozadine sa Google Pixel 2 telefona u vidu aplikacije koju instalirate i koristite na uobičajen način za žive pozadine.

Doduše, postoje neke greške kod određenih pozadina te one ne mogu raditi na Android verzijama ispod 8. No, koliko smo mi uspeli da zapazimo, samo dve pozadine nisu u funkciji, dok ostale jesu.

Evo videa koji će vam demonstrirati kako te žive, animirane pozadine izgledaju. Kod nekih je čak i interakcija moguća!

Ne želimo da vas gušimo dugačkim tekstom već ćemo odmah preći na strašno komplikovanu proceduru!

1. Prvo preuzmite “Pixel Live Wallpapers” na memoriju vašeg telefona.2. Ukoliko do sada niste aktivirali opciju “Nepoznati izvori”, vi je aktivirajte.

3. Instalirajte preuzetu “Pixel Live Wallpapers” aplikaciju.

4. Vratite se na početni ekran, dugim dodirom na trenutnu pozadinu inicirajte dodatne opcije i dodirnite na “animirane pozadine”.

5. Na listi pronađite onu koja vam se najviše dopada i jednostavno je primenite.Kao što vidite, strašno komplikovano! Šalimo se naravno. Vrlo je jednostavno i korisno. Imajte na umu da ove žive pozadine malo više troše bateriju tako da obratite pažnju na to.