Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako izvaditi listing za Telenor mrežu? [Postpaid / Prepaid

Kako izvaditi listing za Telenor mrežu? [Postpaid / Prepaid

Evo kako da za vaš broj telefona, koji je u Telenor mreži, pogledate koliko je interneta, poziva ili poruka iskorišćeno u tekućem ili u prethodnih pet meseci.

Telenor svojim korisnicima kroz aplikaciju za telefone ili web portal nudi pregršt korisnih opcija. Samim tim, kroz par klikova je moguće izvući listing koji prikazuje aktivnost po pitanju internet saobraćaja, poziva i poruka za čak pet prethodnih meseci. 

 Kada je reč o postpaid korisnicima, oni pored uvida u listing za prethodnih pet meseci, mogu izvući listing i za tekući mesec. Ako pogledamo mogućnosti mts korisnika biće nam lako da zaključimo da Telenor ima malo drugačije tj. povoljnije uslove kada je reč o pribavljanju listinga od strane korisnika. A što se procedure tiče, ona ide ovako:

Kako izvaditi listing za Telenor broj?

1. Prijavite se na portal “Moj Telenor”. Ukoliko do sada niste napravili nalog tamo, to uradite odmah i vežite svoj postpaid ili prepaid broj.

2. Sada kliknite na isečak “Račun”.

3. Na dnu liste pronađite naslov “Specifikacija poziva” i kliknite na opciju “Pogledaj” koja se nalazi u produžetku.

4. Na uređaju u kojem koristite broj telefona za koji želite da izvučete listing će stići kod koji treba da unesete.

5. Kada unesete kod, kliknite na “potvrdi” i sačekajte da se prikaže listing.6. Klikom na sivi taster u kojem se ispisuje mesec možete odrediti period koji želite da proverite.
7. Klikom na žuti taster “Preuzmi specifikaciju” možete preuzeti listing u PDF formatu.

Evo i videa koji vam može dodatno pomoći: