Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako koristiti 3 broja na jednom iPhone 6 telefonu! (VIDEO)

Kako koristiti 3 broja na jednom iPhone 6 telefonu! (VIDEO)

Nemojte misliti da je ovo prvoaprilska šala! Pogledajte kako da namestite da iPhone 6 bude telefon sa 3 kartice!

Dok pojedini ljudi uspevaju da organizuju svoj privatni i poslovni život pomoću samo jednog broja, ostali moraju da se služe sa dva ili više kako bi odvojili svoju intimu i posao. Srećom, danas imamo tu mogućnost da na jednom telefonu koristimo više brojeva odnosno SIM kartica. Mnogo je DualSIM telefona ali malo je onih koji su stvarno dobri. Recimo ni jedan iPhone nije DualSIM.

 



Slot za SIM karticu na najnovijem iPhone 6 telefonu je toliko mali da jedva jedna kartica uspe da se uvuče, da ne govorimo o dve ili tri kartice. Ipak, nemojte se bojati jer smo mi rešili da vam pokažemo kako da koristite dva ili tri broja na iPhone 6!

Tamo gde treba da ubacite SIM karticu tu ubacite SIMore X-Triple 6. U pitanju je minijaturni dodatak koji na sebi ima dodatna 3 slota za SIM kartice. SIMore X-Triple 6 možete poručiti na OVOM sajtu po ceni od 49 evra gde dobijate i futrolu koja će držati ovaj dodatak. Dakle, na SIMore X-Triple 6 nakačite vaše SIM kartice (NanoSIM, SIM i MicroSIM), postavite futrolu kako bi se sve smestilo na svoje mesto i u podešavanjima telefona obavite sledeće.

003.jpg

Uputite se u “Settings” pa na “Phone” i na kraju na “SIM Applications”. U okviru kategorije “SIM Applications” možete odabrati koju ćete karticu koristiti, tj. koja će kartica bit aktivna.

005.jpg

Nešto detaljnije pogledajte na priloženom video klipu: