Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako krekovati ili pečovati igricu na telefonu ili tabletu? (VIDEO)

Kako krekovati ili pečovati igricu na telefonu ili tabletu? (VIDEO)

Evo kako besplatno da otključate neke opcije ili nivo igrice na svoom Android telefonu ili tabletu!

Mi se generalno ne bavimo temom krekovanja (eng. crack) ili pečovanja (eng. patch), ali smo naišli na par aplikacija koje obavljaju sjajan posao po tom pitanju pa ne bi bilo fer sa naše strane da to “prećutimo”.

 



Aplikacije o kojima želimo da vam govorim su: 

- Lucky Patcher

- Fredoom

- XmodGames

Lucky Patcher - Nije obavezan root

Ovo je aplikacija koja može na vrlo intuitivan način da vam pomogne da krekujete ili otključate neke ne tako naprednije igrice. Ono što mnogi vole kod Lucky Patcher aplikacije je to što često izlaze novi modovi.

Ljudi Lacky Patcher obično koriste za blokiranje reklama, za otključavanje plaćenih aplikacija ili igrica ili za potpun pristup određenim aplikacijama ili igricama.



Link za preuzimanje aplikacije i više informacija o njoj pronađite OVDE.

Freedom - Nije obavezan root

Što se Freedom aplikacije tiče, ona ima malo zanimljiviji korisnički izlged, a neki bi rekli, veoma jednostavan. Za razliku od Lacky Patcher aplikacije, Freedom ne obavlja pečovanje već privremeno simulira licencu (gift card) koju Google Play dodeljuje prilikom kupovine aplikacije.

Dakle, Freedom aplikacija ne menja strukturu same aplikacije te su šanse da postignete što želite znatno veće. Iskustva korisnika su takva da Freedom aplikacija ima veći procenat uspešnosti pri “hakovanju” naprednijih igrica u odnosu na ostale aplikacije. Ali, kako stvari stoje, Freedom je veoma rizična aplikacija za korišćenje jer može da prouzrukuje greške, kočenja ili probleme po pitanju rada samog telefona.



Link za preuzimanje aplikacije i više informacija o njoj pronađite OVDE.

XmodGames -Root obavezan

Ova aplikacije je tu samo sa jednom svrhom: samo za krekovanja i pečovanje igrica! Znači, ako vam je potrebno da neku igricu igrate bez kupovanja novčića ili ukoliko želite da besplatno preuzmete neku igricu, onda je XmodGames možda najbolje rešenje.



 

Link za preuzimanje aplikacije i više informacija o njoj pronađite OVDE.

Pogledajte kako se XmodGmaes koristi na Android 6 Marshmallow uređajima: