Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako napraviti snimak ekrana dodirom poleđine telefona!

Kako napraviti snimak ekrana dodirom poleđine telefona!

Evo kako da napravite screenshot tj. snimak ekrana jednostavnim dodirom poleđine telefona! Iako zvuču neverovatno, postoji način da to podesite i na svom telefonu!

Način kreiranja slike ekrana na Android telefonu ili tabletu razlikuje se u zavisnosti od modela do modela. Uz pomoć ove praktične aplikacije, možete napraviti snimak ekrana jednostavnim dodirivanjem zadnje strane uređaja.

 Preporučujemo aplikaciju “Tap, Tap.” Nije dostupna u Google Play prodavnici, ali možete je jednostavno dodatno instalirati na bilo kojem Android 7.0 ili novijem uređaju. 

Pre nego što nastavimo, ispratite naš vodič za instalaciju “Tap, Tap” aplikacije.

>> Kako kontrolisati telefon gesturama preko njegove zadnje maske tj. površine? <<

Da biste podesili radnju snimanja ekrana, ​​otvorite “Tap, Tap”, a zatim odaberite „Double Tap Actions“ ili „Triple Tap Actions“. Za ovaj vodič ćemo odabrati prvi.

Odaberite

Zatim dodirnite „Add Action“.Dodirnite

Dodirnite "Screenshot".

Dodirnite

To je sve što trebate učiniti, ali možete otići malo dalje ako želite biti sigurni da se radnja ponaša kako treba. Da biste to učinili, dodirnite „Add requirement“.

Dodirnite

Nije moguće napraviti snimak ekrana kada je ekran isključen, ali samo da biste osigurali da radnja ne bude pokrenuta, dodirnite „Display On“. Aplikacija “Tap, Tap” sada će se pokretati samo kad je ekran uključen.Dodirnite

To je to! Sada možete dodirnuti poleđinu telefona da biste napravili snimak ekrana.