Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako poboljšati kameru na Galaxy S4 telefonu?

Kako poboljšati kameru na Galaxy S4 telefonu?

Pogledajte kako da poboljšate kamericu vašeg Galaxy S4 telefona uz jedan koristan MOD. 

Samsung Galaxy S4 je Samsung-ov vodeći model iz 2013 godine. Ipak to je i dalje vrhunski uređaj iako je star preko godinu dana. On ima veoma pristojne karakteristike koje uključuju predivan ekran i moćan procesor. Kamera je takođe dobra, ona ima 13 MPx što vam omogućava pravljenje jasnih fotografija i FullHD video snimke. Sve u svemu u pitanju je odlična kamera koja je dobro potkrepljena Samsung funkcijama i opcijama.

Sa druge strane kada je lansiran Samsung Galaxy S5 i kada je masa ugledala neverovatnu kameru petice, Galaxy S4 je pao u senku. Ovo je automatski dalo programerima do znanja da ima prostora za napredak i da kamerica četvorke može biti još bolja. Jasno nam je da se ne mogu menjati senzori ali se može menjati aplikacija preko koje se prave fotke na četvorci.



Programeri su uspeli da unaprede, softverski naravno, kamericu Galaxy S4 telefona i ne samo da je unaprede već i da portuju neke funkcije sa Galaxy S5 aplikacije za slikanje koje rade jako fluidno i stabilno. Ovaj MOD radi sa sledećim verzijama Galaxy S4 telefona: GT-I9500 i GT-I9505. Evo kako da instalirate Galaxy S5 aplikaciju za slikanje na Galaxy S4 telefonu:

1. Preuzmite MOD sa ovog LINKA.

2. Prebacite MOD na MicroSD karticu.

3. Uđite u recovery. Ako nemate recovery ili ne znate da ga instalirate tj. koristite, OVDE imate sve što vam treba.

4. Uradite "Wipe Cache".

5. Instalirajte MOD.