Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako preuzeti pesmu ili video sa YouTube sajta bez aplikacije?

Kako preuzeti pesmu ili video sa YouTube sajta bez aplikacije?

Za one one koji žele da brzo i jednostavno preuzmu pesmu ili video zapis sa YouTube sajta, onda je najbolje rešenje to učine preko internet pregledača. Evo kako se to radi na bilo kom pametnom telefonu.

Kada radimo uputstvo trudimo se da sve obuhvatimo kako bi naši čitaoci izbegli sve moguće neželjene efekte. Mnogo načina postoji da se sa YouTube-a preuzme sadržaj, međutim svi ti načini imaju svoje prednosti i mane. Pisali smo vam o tome kako uz pomoć aplikacije možete da preuzmete sadržaj sa YouTube-a gde ste odlično reagovali na video i tekst uputstvo, što je naravno nama drago.

 



Prednost preuzimanja preko aplikacije je mogućnost izbora raznih opcija i korišćenje aplikacije kao sekundarni YouTube player. Moguć nedostatak je to što je potrebno malo vremena da se preuzme aplikacija i podesi za rad, to je sve.

Kako bi vam predstavili jedan univerzalni način za preuzimanje sadržaja sa YouTube-a na bilo kojoj vodećoj platformi, napravili smo još jedno uputstvo. Prednost ovog načina je to što vam nije potrebna aplikacija i potpuno je sve jedno koji operatovni sistem koristite.

>> Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? [APLIKACIJA] <<

>> Kako preuzeti klipove ili muziku sa YouTube-a na pametnom telefonu! (VIDEO) <<

Evo šta treba da uradite:

1. Otvorite svoj internet pregledač i pristupite YouTube sajtu unošenjem sledeće adrese:



"www.youtube.com"

2. Zatim na YouTube sajtu pretražite video koji želite da preuzmete i pristupite mu.



3. Da bi ste započeli proces preuzimanja, neophodno je da izmenite URL i unesete dva slova “ss” odmah ispred ““https://m.” Dakle nakon izmene taj link bi od prilike trebalo da izgleda ovako:

https://m.ssyoutube.com/watch?v=asdf193rkdk



4. Čim to obavite tj. izmenite URL, potrebno je da potvrdite izmene dodirom na strelicu ili enter.

5. U nekim situacijama, u zavisnosti od operativnog sistema uređaja koji koristite, dešava se da internet pregledač upozorava kako se pristupa nebezbednom sajtu. Uveravamo vas da bez ikakvih pretnji po vašu bezbednost možete pristupiti sajtu radi preuzimanja sadržaja sa Youtube-a.

Dakle, dodirnite na taster “napredne opcije” pa na naslov “Nastavi na m.ssyoutube.com (nije bezbedno)

6. Kada se sajt učita, u početku ćete imati “loadnig” animaciju, odmah ispod žutog “download” banera. Sačekajte da se sadržaj sa YouTube-a učita.

7. Kada se učita sadržaj sa YouTube-a, izlistano jedno ispod drugog prikazaće vam se naslovna slika samog videa, njegov naziv, vreme trajanja i orginalni link. Ispod toga ponuđene su opcije preuzimanja pa možete birati između formata:

  • FLV 240p
  • MP4 360p
  • MP4 480p
  • MP4 720p
  • MP4 1080p
  • WebM 360p
  • 3GP 144p
  • 3GP 240p
  • Audio MP4 128

8. Čim dodirnete jedan od ponuđenih formata preuzimanje će biti započeto.

>> TOP 3 aplikacija za preuzimanje sadržaja sa YouTube sajta. <<

>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube aplikacije na Android telefonu! <<

>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube sajta na iPhone uređajima? <<

*Napomena

Ovaj način se može upotrebiti na bilo kom operativnom sistemu. 

Nadamo se da ste uspeli u svojoj nameri da preuzmete video. Ako jeste, ne zaboravite da podelite vaše iskustvo i ovaj tekst na svojim društvenim mrežama.