Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako preuzeti Torrent datoteke na telefonu!?

Kako preuzeti Torrent datoteke na telefonu!?

Evo kako da preko telefona pretražite, preuzmete i koristiite torrent datoteke…

Preuzimanje digitalnog sadržaja sa interneta je svakodnevnica sih nas. Međutim, nemojte misliti da je piraterija iskorenjena. Sajtovi sa kojih se besplatno mogu preuzeti programi, igrice, muzika i ostalo su i dalje prisutni. Sa njih, pomoću torrent servisa vrlo lako možete preuzeti neki program potpuno besplatno koji se inače plaća. Verujemo da vam je uveliko poznato o čemu govorimo.

 



A da li ste znali da na Android uređaju vrlo lako možete pretražiti, preuzeti i koristiti torrent datoteke? O da! Obzirom da su sada telefoni džepni računari koji će veoma brzo postati čak i moćniji od onih desktop računara, nije ni čudo što preko njih bez problema možemo sve obaviti.

Torrent sajt

Za početak ćemo govoriti o tome koji je torrent sajt dobar za preuzimanje programa, igrica, muzike ili filmova. The Pirate Bay je svakako najpoznatiji, međutim Kickass Torrents je po nama malo zgodniji za korišćenje. Razlog tome je to što on ima svoju Android aplikaciju pomoću koje možete lakše pretraživati torrent datoteke. Inače, njihova baza je ogromna i ažurna tako da sa te strane nećete biti razočarani.

>> Kako besplatno doći do plaćenih aplikacija za Android!? <<

Preuzimanje torrent datoteke

Sledeće je to kako preuzeti torrent datoteku. Kada posetite bilo koji torrent sajt, sve datoteke će vam biti izlistane. Pored samog naslova imaćete nekoliko tastera koje možete koristiti. Ono što vam treba je taster “Download Torrent”. Zašto je bitno da preuzmete torrent datoteku pre nego što preuzmete paket?

Prvo da razjasnimo jednu stvar. Torrent datoteka je namenjena za torrent aplikaciju i ona sadrži informacije koje su neophodne za preuzimanje paketa. A torrent paket čine datoteke koje su preuezete putem torrent aplikacije. Kada se torrent paket kompletira i 100% preuzme onda je on spreman za korišćenje.



Dakle, kada preuzmete torrent datoteku, koja između ostalog ne zauzima više od par stotina kilobita, nju možete iskoristiti u momentu kada vama odgovoara. To znači da vi birate trenutak kada će preuzimanje torrent paketa biti započeto.

>> Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO) <<

Korišćenje torrent datoteke i aplikacije

Sada malo da vas uputimo kako možete koristiti te torrent datoteke. Naime, kada preuzmete torrent datoteku sve što je potrebno da uradite da bi se torrent paket preuzeo je da dodirnete na nju. Tada će se otvoriti torrent aplikacija preko koje možete da pratite status preuzimanja. Takođe, u okviru aplikacije može pauzirati, zaustaviti, obrisati i dodati torrent pakete.



 

Da bi ste preuzeli torrent aplikaciju koja služi za manipulaciju torrent datoteka potrebno je da kliknete na priloženi link:

>> uTorrent <<