Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako preuzeti video sa TikTok aplikacije?

Kako preuzeti video sa TikTok aplikacije?

Skinite bilo koji TikTok video na telefon, čak i ako je blokirano preuzimanje!

Mnoge aplikacije, uključujući Facebook, Twitter i Instagram, ne dozvoljavaju vam da preuzimate video zapise direktno iz aplikacije. Za preuzimanje ovih video snimaka obično je potrebna nezavisna aplikacija ili snimač ekrana, što je nezgodno i može dovesti do gubitka kvaliteta. Međutim, TikTok, nova popularna video platforma kratkog oblika, olakšava preuzimanje video zapisa - čak i ako nisu vaši.

 



TikTok, prethodno nazvan Musical.ly, prevazilazi norme industrije, omogućavajući bilo kome da preuzme bilo koji video, osim ako korisnik izričito ne blokira preuzimanja na svom nalogu. Ne morate čak ni da imate TikTok nalog da biste sačuvali video zapise na iPhone ili Android telefon, mada ćete očigledno želeti da se prijavite ako pokušavate da preuzmete svoje video zapise, a prethodno ste blokirali ostale korisnike da čuvaju vaše video snimke.

Da biste preuzeli video od nekoga, pomerite se po vremenskoj liniji ili potražite korisnika kojeg želite. Za svoj video jednostavno idite na listu video zapisa na svom profilu. Jednom kada pronađete video koji ciljate, dve su stvari koje možete učiniti.

I - Najlakši način

  1. Pritisnite i zadržite sredinu ekrana.

  2. Iz opcija koje se pojave izaberete „Save video“.

  3. Video će se preuzeti u podrazumevanu aplikaciju za fotografije vašeg telefona. Na primer, Photos na iOS-u i Google Slike na Android-u.

II - Duži put

  1. Dodirnite ikonu za deljenje.

  1. Zatim „Save video“ iz drugog reda opcija koje se pojavljuju na dnu.

  1. Kao i kod gore navedene metode, video će se preuzeti u podrazumevanu aplikaciju za fotografije vašeg telefona.

III - Zaobilaženje blokiranih preuzimanja

Ako ne vidite opciju „Save video“ ni u jednom od dva navedena metoda, taj korisnik je posebno blokirao preuzimanje video zapisa od strane drugih korisnika. U tom slučaju ne postoji način za preuzimanje video zapisa bez upotrebe nezavisne aplikacije.



Za Android možete da koristite „Video Downloader For tik tok“ iz Google Play prodavnice. Za iPhone postoji prečica „Tiktok Downloader“ (potrebna je aplikacija Prečice). Oboje vam omogućavaju da sačuvate video zapise korisnika koji blokiraju preuzimanje. Ipak, imajte na umu da ih korisnik blokira s razlogom.

>> TikTok Downloader - Android <<

>> TikTok Downloader - iOS <<

Ako ste zabrinuti zbog toga što korisnici preuzimaju vaše video zapise, čak i kada su preuzimanja blokirana, jedina opcija je da svoj nalog učinite privatnim tako da samo prihvaćeni prijatelji mogu da pristupe vašim video zapisima. Možete i pojedinačne video snimke da učinite privatnim ako ne želite da sakrijete ceo svoj nalog od javnosti.