Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako primiti pozive samo od odabranih brojeva?

Kako primiti pozive samo od odabranih brojeva?

Evo kako da podesite telefon da može da primi poziv samo od brojeva koje ste vi ranije odobrili. 

Da bi ste napravili neku vrstu blokadu svih poziva, sem onih koje ste ranije odobrili, potrebno je da na telefonu imate aplikaciju koja će vam u tome pomoći. Jeda od aplikacija koja to može da izvede je Calls Blacklist - Call Blocker. 

 Ovo je vrlo korisna aplikacija koju možete koristiti, posebno ako ne želite da vas stalno ometaju pozivi nepoznatih osoba ili telemarketera.

>> Calls Blacklist - Call Blocker – Апликације на Google Play-у <<

Instalirajte i podesite Calls Blackilst

 1. Posetite link iznad i instalirajte aplikaciju

 1. Nakon završene instalacije otvorite aplikaciju

 1. Pojaviće vam se prozor u kojem morate da izaberete Calls Blacklist kao podrazumevanu aplikaciju za ID pozivaoca i nepoželjene poruke.

 1. Zatim će se pojaviti prozor u kojem možete da omogućiti aplikaciji da blokira nepoželjne SMS poruke. Za sada ćemo je koristiti za blokiranje nepoželjnih poziva. Dodirnite “Continue” da biste nastavili. 1. Dodelite neophodne dozvole.

 1. Kada vam se bude pojavio početni ekran aplikacije dodirnite “+” dugme.

 1. Zatim unesite broj "0" i potvrdite unos.

 1. Zatim otvorite padajući meni u gornjem desnom uglu i izaberite “Whitelist”. 1. Dodirnite znak “+” da dodate brojeve telefona koji mogu da vas kontaktiraju. Pobrinite se da klizač u gornjem desnom uglu pored teksta “Whitelist” bude aktiviran.

 1.  Izaberite “Input number”  da unsete broj telefona koji može da vas kontaktira. Takođe možete da izaberete broj telefona iz istorije poziva (eng. From calls log), iz kontakta (eng. From contacts) ili brojeve koji počinju sa određenim brojem (eng. Number begins with)

 1. Unesite željeni broj telefona i potvrdite unos. 1. Zatim proširite meni dodirom kukice ispod padajućeg menija.

 1. Izaberite sledeće opcije: Private numbers, Unknown numbers i All calls.

Time završamo podešavanje aplikacije. Sada ćete dobijati samo pozive od brojeva koje nalaze na Whitelist-i (Bela lista - odobreni brojevi). Uživajte u odsustvu nepoželjnih poziva.