Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako sakriti da ste pročitali poruku na Viber, Facebook ili WhatsApp?

Kako sakriti da ste pročitali poruku na Viber, Facebook ili WhatsApp?

Rešenje za “Seen” je odavno tu, samo je potrebno da malo istražite. Evo kako da pročitate nečiju poruku, a da pošiljalac to ne zna! Funkcioniše za WhatsApp, Viber ili Facebook! 

U mnogim situacijama je nezgodno pročitati neku Viber, Facebook ili Whats App poruku, a ne odgovoriti na nju odmah. Shodno tome, mnogi čitaju samo ono što mogu da vide u inicijalnom obaveštenju, a to su nekoliko reči. Posle obično “gataju” o čemu se radi i na osnovu toga procenjuju da li je hitno ili ne. I to je sasvim ok, da se razumemo.

 



Jednostavno, veliki broj ljudi poštuje tuđu privatnost i vreme. Oni pošalju poruku i očekuju da je neko spreman da odgovori odmah na nju. A ako ne dobiju odmah odgovor, a pritom znaju da je poruka viđena, oni naprave problem.

>> Skrivene Facebook Messenger opcije za koje niste znali! (VIDEO) <<

>> Ovo verovatno niste znali da možete da uradite pomoću Facebook Messenger aplikacije! <<

>> Saveti i trikovi za Facebook Messenger! <<



Shodno tome, nije čudno što postoji veliko intereovanje za rešenjem koje će Facebook, Viber i WhatsApp korisnicima omogućiti da pročitaju poruku, a da pošiljalac ne zna za to.

Mi smo pre par meseci napravili jedno naprednije uputstvo koje obuhvata samo Facebook. Ovaj put želimo da pojednostavimo situaciju, a da pritom sve bude praktičnije. Shodno tome, u današnjem uputstvu ćemo vam pokazati kako da pomoću aplikacije koja ne zahteva root rešite problem oko “Viđeno” (eng. seen) obaveštenja kod svih popularnijih aplikacija.

U pitanju je “Unseen - No Last Seen” aplikacija. Ona vam omogućava da pročitate sve Viber, Facebook ili WhatsApp poruke a da pošiljalac za to ne zna. Evo procedure:

Kako sakriti da ste pročitali poruku na Viber, Facebook ili WhatsApp?

1. Prvo sa Google Play prodavnice preuzmite i instalirajte aplikaciju “Unseen - No Last Seen”.

2. Potom je postavite tako što ćete ispratiti navođenje i dodeliti joj neke dozvole.



3. Kada vam stigne poruka sa Facebook-a, Viber-a ili WhatsApp-a, jednostavno pristupite “Unseen - No Last Seen” aplikaciji i tu pročitajte poruke, ne u originalnim aplikacijama. 

To je to! Brzo, jednostavno i efikasno! Aplikacija je vrlo jednostavna i zahteva da joj se dozvoli pristup samo nekim osnovnim komponentama sistema, ništa preterano duboko.

Jedini nedostatak aplikacije su zapravo reklame. No, to se može rešiti kupovinom licence koja košta svega 100 dinara, odnosno 1.02$.

Inače, ukoliko želite da se vaš “Online status” ne vidi u okviru Facebook-a ili Viber-a, onda nam pišite u komentarima. Ukoliko ima dosta zainteresovanih za taj članak, vrlo rado ćemo ga napraviti.