Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako ulepšati zaključani ekran i šablon sigurnosnu proveru?

Kako ulepšati zaključani ekran i šablon sigurnosnu proveru?

Evo kako da zaključani ekran vašeg Android uređaja dobije novi, osvežavajući izgled. Sve što je potrebno je malo mašte programera i volje krajnjeg korisnika da instalira LockMod!

Za one koji se brinu o svojoj privatnosti, a svi bimso to trebali da radimo, zaključani ekran i sigurnosne provere na njemu su svakodnevnica. Veliki deo našeg vremena provedemo otključavajući telefon, odnosno unoseći šablon za otključavanje. Vremenom nam zaključani ekran, a samim tim i telefon postanu monotoni. Svaki dan sve isto: sive linije, bele tačkice, bez animacije...

 



Ako biste voleli da to malo promenite i svom zaključanom telefonu podarite malo svežine, onda je LockMod tu da pomogne. U pitanju je Xposed modul koji vam omogućava da modifikujete izgled zaključanog ekrana, tačnije izgled šablon sigurnosne provere. Zahvaljujući brojnim opcijama u mogućnosti ste da estetski prilagodite svaki detalj uključujući širinu linija, tačkice, boju, zamagljenost i još mnogo toga. LockMod modul za Xpoesd Installer možete preuzeti sa priloženog linka:

>> LockMod <<

Ono što treba znati pre instaliranja ovog modula je to da on radi samo sa Android 5 ili iznad verzijama. Takođe, kompatabilan je sa CyanogenMOD 12.1, 13, AOSP 5.1.1 6.0.1 CustomROM-ovima. Može se desiti da LockMod neće raditi na telefonima čiji je zaključani ekran teško modifikovan. Recimo da na pojedinim Samsung telefonima neće raditi zbog TouchWiz-a.

U slučaju da niste do sada instalirali Xposed Installer koji vam omogućava da koristite module, onda propuštate pravu zabavu! Prilažemo vam linkove ukoliko se predomislite i rešite da instalirate Xposed Installer:

>> Kako instalirati Xposed Installer na Android 4.0 i iznad! <<

>> Kako instalirati Xposed Installer na Android 6 Marshmallow uređajima!? (Android 5.1+, Samsung TouchWiz ROM) <<



Efikasnost LockMod Xposed modula možete najbolje rezonovati ukoliko pogledate priloženi slajder sa fotografijama: