Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo kako da uz pomoć najvećeg Android stručnjaka izaberete telefon!?

Evo kako da uz pomoć najvećeg Android stručnjaka izaberete telefon!?

Ukoliko se dvoumite oko toga koji telefon da kupite možda postoji neko ko potpuno besplatno može da vam pomogne. Evo o čemu se radi…

Jedna od najvećih prednosti Android platforme i telefona je to što imamo brojne mogućnosti, opcije i funkcije. Ne radi se samo o tome što na tržištu imamo stotine različitih proizvođača i ko zna koliko sve skupa različitih modela, već se radi i o tome da mi kao korisnici možemo birati telefone sa različitom softverskom postavkom. Zamislite kako bi to moglo biti zbunjujuće za one koji se ne razumeju previše u telefone odnosno za one koji ne znaju da čitaju specifikaciju. Moramo priznati da čak i oni koji se svakodnevno bave time nekada dođu u nedoumicu po pitanju izbora telefona.

Srećom, sada imamo jednog novog digitalnog asistenta kojem možemo verovati 100% jer se radi o najboljem Android stručnjaku na svetu. U pitanju je Google! Nova alatka koja se sada može koristiti preko interneta omogućava svima da se lakše odluče za novi Android telefon.



Potrebno je da pristupite web adresi “Android.com/phones/whichphone” i ispratite navođenje. Čim započnete bićete upitani za koju namenu želite dakoristite telefon.

Tu treba dobro da se odlučite šta vam je bitno da telefon ima. Naravno, niste uslovljeni da izaberete samo jednu karakteristiku, možete više njih. Pri kliku na jednu od ponuđenih karakteristika proći ćete kroz kratku anketu koja će detaljnije objasniti Google-u šta vam konkretno treba. Nakon popunjene ankete odabrane karakteristike ponovo se vraćate na stranicu gde možete izabrati još koju karakteristiku.

Nakon izabranih karakteristika potrebnoje da kliknete na “show phones”. To će vas prvo odvesti do stranice gde možete izabrati mrežnog operatera ukoliko to želite, u suprotnom preskočite taj korak klikom na taster “Chose Later”.

Omah potom, pojaviće vam se nova stranica gde su vam ponuđeni razni modeli telefona. Čak i tu možete da dodatno suzite listu time što ćete podesiti to koja vas dijagonala ekrana interesuje, do koje cene i to da li su noviji ili stariji modeli. U okviru predloženih modela za koje Google smatra da su idealni za vas imate mnogobrojne informacije o samom uređaju, savete i karakteristike.



Ukoliko nas pitate ovo je idealan način da se izabere telefon baš po vašoj meri. Radi bez greške. Jedina mana je što Google ne uzima u obzir apsolutno sve modele telefona koji postoje. Takoda ako vas interesuju neki malo manje poznati telefoni, Google vam baš i neće biti od pomoći.