Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Apple je lansirao novu aplikaciju Clips!

Apple je lansirao novu aplikaciju Clips!

Nova aplikacija koju je Apple lansirao naziva se Clips. U pitanju je neka vrste kombinacije Snapchat i iMovie aplikacija u jednu, Clips aplikaciju.

Poput Snapchat ili Instagram aplikacija, Clips vam omogućava da delite fotografije i video snimke koji traju do 30 minuta. Tu su i razni filteri i efekti koji se mogu primeniti. I da, dobro ste čuli! Snimci mogu trajati do 30 minuta, ne 30 sekundi…

 



Ali, Clips nije društvena mreža kao Snapchat i Instagram, već je samo alatka putem koje se može kreirati foto ili video sadržaj. Kasnije, kreirani sadržaj se može podeliti na društvenim mrežama ili poslati direktnom porukom. Dakle, Clips je to kako bi pomoću njega kreirali zanimljivu fotografiju ili vide, sačuvali to na memoriju telefona kako bi kasnije mogli da podelite na Instagram, Facebook i slično.

Apple je izjavo da će Clips aplikacija biti dostupna na App Store prodavnici tokom aprila meseca. Evo kako ona izgleda i kako funkcioniše.

Clips aplikacija izgleda veoma slično kamera aplikaciji. Na raspolaganju su opcije za snimanje, okidanje ili korišćenje sadržaja iz galerije.

Tu su opcije za dodavanje filtera, emotikona, teksta i slično…



Live Titles funkcija u okviru Clips aplikacije može automatski da kreira tekst na osnovu onoga što se glasno izgovara u snimku. Naravno, pre čuvanja vide, taj tekst je moguće urediti.