Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Bežični punjač Nokia DT 903 će vas oduševiti!

Bežični punjač Nokia DT 903 će vas oduševiti!

Da li ste znali da bežični punjači nisu samo tu da napune telefon? Oni iz godine u godinu postaju sve pametniji! 

Nekoliko bežičnih punjača smo mi uspeli da se dokopamo. Neke smo naručivali direktno iz Kine po jako povoljnim cenama i to u kompletu sa bakarnim listom koji se ugrađuje ispod maske na Galaxy S3, S4, Note 2, Note 3 telefonima. Međutim oduvek nas je oduševljavao stari Nokia bežični punjač. Pored efikasnosti, dizajn koji je taj, sada slobodno možemo reći “oldtimer” imao, nas je oduševljavala.

Sada, kada su bežični punjači postali osnovna potreba svakog korisnika koji intezivno koristi svoj pametni, mobilni uređaj, vreme je da se okrenemo jednom današnjem “lepotanu” koji bežično snabdeva energijom. Microsoft je rešio da nastavi dobar posao nekadašnje Nokia kompanije i napravila je “Nokia DT-903“ pametni bežični punjač.



Ovaj “šmeker” je dostupan u tri boje: bele, narandžaste i zelene. Ovaj punjač svojim izgledom definiše termin “sjajno”. Kada spustite telefon na njega, LED prsten koji punjač poseduje započne da obasjava sve oko sebe. Prelep je prizor kada u slabo osvetljenoj prostoriji spustite telefon na Nokia DT 903 punjač. Obzirom da ume jako da svetli, Microsoft je omogućio korisnicima da biraju intezitet LED osvetljenja tako što mogu izabrati tri jačine osvetljenja. Pored toga, ako noću ne volite da vas ometa ništa pa čak ni svetlo, vi možete isključiti osvetljenje i spavati kao da Nokia DT 903 nije ni tu.


Kao što smo mogli i da očekujemo, te opcije su dostupne samo za Windows Phone uređaje. Super je to što možete podesiti šablon osvetljenja koje će vas obavestiti o pristigloj poruci ili propuštenom pozivu, a svim ovim opcijama osvetljenja možete pristupiti isključivo preko Windows Phone-a. Još jedna fantastična funkcija je to što ako ste konektovani sa punjačem putem bluetooth-a, Nokia DT 903 će aktivirati pulsiranje LED lampica ako je vaš telefon na izmaku sa energijom. Ovaj punjač će nadjačati sve ostale uređaje sa Qi standardom. Možete ga poručiti preko Microsoft-ove internet radnje za svega 59.99$ što je veoma prikladna cena za ono što dobijate. Nokia DT 903 ploča za bežično punjenje se napaja putem USB kabla.