Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Cubot X11 je oštra zverka otporna na vodu. Opasan telefon koji ovih dana ide po jako niskoj ceni!

Cubot X11 je oštra zverka otporna na vodu. Opasan telefon koji ovih dana ide po jako niskoj ceni!

Ovih dana smo često u ulozi lovca na jeftine a jako dobre telefone. Evo još jednog telefona koji zaslužuje svaki pomen. Radi se o uređaju veoma jakih karakteristika, međutim ovih dana on ide po jako niskoj ceni! P

Trenutno je aktivno sniženje od 40% za rezervaciju telefona Cubot X11. Dakle preko sajta Geekbuying.com možete rezervisati telefon visoke klase po ceni od neverovatnih 167 evra!

Radi se o telefonu sa IPS LCD ekranom od 5.5 inča, rezolucije 1280 x 720 piksela. Ima IP65 sertifikat što ga čini otpornim na vod. Ispod haube se može nađi MediaTek MTK6592A čipset koji uključuje Cortex A7 osmojezgrani procesor takta 1.7GHz  i grafiku Mali-450 MP4. Naravno sve ovo radi uz 2 GB RAM-a i 16 ROM-a koji se može proširiti putem MicroSD kartice do 32 GB. Kako bi sve bilo cakum-pakum tu je i baterija koja sa svojim 2850 mAh napaja sve navedeno. Moramo priznati da je baterija pristojnog kapaciteta.



Sa prednje strane Cubot X11 telefona se nalazi 2.5D zakrivljeno staklo koje je okruženo pocinkovanom legurom titanijuma odnosno metalnim ramom. Sa druge strane telefona se nalazi glatka ravna staklena površina. Zahvaljujući najnovijem “incell” ekranom koji kombinuje LCD panel i senzore za dodir u jedan sloj, Cubot X11 je uspeo da postigne neverovatno tanak “struk”. Tačnije telefon je debeo svega 6.5 milimetra.

Pored ekstravagantnog zadnjeg stakla nalazi se i kamerica od 13 MPx u društvu dual LED blica. Sa prednje strane se takođe nalazi jedna kvalitetna širokougaona kamerica od 5 MPx. Iako je tanak i elegantan, Cubot X11 je napravio mesta i za MicroSD slot i za DualSIM slot, tj podršku koja obe kartice drži u pripšravnosti. 3G povezivost je dostupna, WiFi 802.11b/g/n, GPS, i Bluetooth 4.0 takođe. Ukoliko ste osoba koja voli da obavlja sve preko svog pametnog telefona, onda ćete biti srećni kada čujete da Cubot X11 poseduje Infrared preko kog možete kontrolisati TV, audio sistem, klimu i slično… Za sada ga pokreće Android 4.4.4 KitKat.

Što se tiče boja na raspolaganju su biser bela ili kosmos crna. Dolazi u pakovanju sa USB kablom, adapterom za punjenje, pratećim papirima, zaštitom za ekran i futrolom. Svim registrovanim kupcima isporuka počinje 25 maja 2015 godine, požurite!




U poslednje vreme sve češće viđamo jako dobre telefone sa niskom cenom. Da li ste spazili Indijski Yu Yuphoria telefon o kom smo pisali? On je takođe jako dobar i još jeftiniji. Pogledajte na priloženom linku:

>> Yu Yuphoria je metalni telefon srednje klase, jako dobrih karakteristika i smešno niske cene! <<