Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo koji dobar telefon možete kupiti za 120 evra! Osmojezgrani procesor i 5000 mAh baterija! (VIDEO)

Evo koji dobar telefon možete kupiti za 120 evra! Osmojezgrani procesor i 5000 mAh baterija! (VIDEO)

Vreme je da se celi naš region okrene telefonima koji za uloženi novac pružaju maksimum. Pogledajte o čemu se radi!

Kada treba da se kupi telefon, a budžet nije baš najsjajniji, prosto ostanemo bez rešenja. Naše radnje ne obiluju dobrim telefonima u tom cenovnom rangu. Nije ni čudo jer teško da ćemo u radnjama kod nas uspeti da pronađemo neki dobar telefon manje poznatog proizvođača.

Na žalost, bilo je par pokušaja sa Utok uređajima i par njih ali neuspošno. Prosto nam nije jasno zašto se kod ne mogu naći telefoni koji po stranim web radnjama “rasturaju” i bivaju rasprodani veoma brzo.



U nameri da kupcima u našem regionu malo pomognemo i olakšamo kupovinu telefona rešili smo da pronađemo uređaj koji je ujedno dobar i jeftin. Nije lako naći ga, pogotovu kada je reč o kvalitetu i pouzdanosti, ali ipak tržište je veliko tako da smo uspeli da nađemo nekoliko njih. Za sada ćemo govoriti o samo jednom telefonu koji nam je najviše skrenuo pažnju.

Radi se THL 5000T telefonu kojeg pokreće Android 4.4 KitKat. Ima veoma zanimljivu postavku komponenti gde se najviše ističe osmojezgrani MTK6592M procesor čiji je takt 1.4 GHz. Ovaj CPU i RAM od 1 GB obećavaju veoma pouzdane performanse koje bi trebalo da zadovolji svakok blago zahtevnijeg korisnika. Da stvar bude još bolja, sa prednje strane se nalazi kamera od 5 MPx za odlične selfi fotografije. Sa zadnje strane se nalazi ozbiljniji senzor od 13 MPx koji takođe obećava kvalitetne fotografije. Tu je i LED blic u slučaju da zatreba.

Obzirom da je u toku, 5 inča ili više, trend, onda je THL 5000T pun pogodak. On ide sa IPS ekranom HD rezolucije - 1280*720 piksela. 8 GB interne memorije nije baš previše ali putem MicroSD kartice se vrlo lako može proširiti do 32 GB. Tu su i svo ostalu moduli poput A-GPS, WiFi, bluetooth, radio, itd. Ono što je ogroman plus je DualSIM podrška gde možete ubaciti jednu NanoSIM karticu i još jednu MicroSIM karticu. Čini nam se da je najveći adut ovog telefona upravo njegova baterija koja ima kapacitet od neverovatnih 5000 mAh! Iako je baterija ogromnog kapaciteta, THL 5000T telefon nije poprimio kabast dizajn već je on krajnje suptulnog izgleda. Pogledajte video koji prikazuje kako THL 5000T izgleda:



Nadamo se da i sami po navedenim karakteristikama uviđate da se radi o solidnom telefonu koji košta pristojnih 154 evra. GearBest trenutno daje 7% popusta na njega tako da ga možete poručiti odmah po ceni od 120 evra, naravno poštarina je besplatna.

Dakle, ako vam je potreban dobar telefon a imate 120 evra, THL 5000T je po nama odličan izbor.