Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Facebook je lansirao individualnu “Facebook Groups” aplikaciju!

Facebook je lansirao individualnu “Facebook Groups” aplikaciju!

Facebook grupe nikada nisu bile pristupačnije nego sada! Aplikacija koju je Facebook lansirao nikog neće ostaviti ravnodušnim!

Oko 700 miliona ljudi koristi Facebook grupe svakog meseca. Kako navode, korišćenje Facebook grupa preko mobilnih telefona je nižerazredno iskustvo, koje je okarakterisano kao tromasti pokušaj upravljanje grupom. Ceo pristup grupi je sahranjeno u okviru glavne Facebook aplikacije. Facebook je tim povodom lansirao individualnu aplikaciju “Facebook Groups”. U pitanju je aplikacija sa moćnim sistemom pronalaženja novih grupa, kao i pravovremenim notifikacionim načinom rada.

“Facebook Groups” aplikacija za Android i iOS će imati ogroman uticaj na rad admina grupe kome će biti olakšano da ostane u dodiru sa svima iz grupe. Sa lakoćom će voditi računa o svim aspektima svoje grupe i sprečiti da za tili čas nastane haos. Aplikacija je bistra, brza i otvorena za što više deljenja.



Ako ste administrator grupe ili ste član, svakako preporučujemo da preuzmete ovu aplikaciju!

Korisnici iOS-a aplikaciju mogu preuzeti direktno sa ovog LINKA. Android korisnici aplikaciju mogu preuzeti sa ovog LINKA.