Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Facebook predstavio "Accounts Center"!

Facebook predstavio "Accounts Center"!

Od sada možete objaviti postove istovremeno i na Instagram i na Facebook platformi!

Jeste li ikada poželeli da istovremeno objavite istu sliku na Facebooku i Instagramu? Ili ste se pitali zašto ste morali ponovo uneti broj svoje debitne kartice da biste kupili nešto na Instagramu koji je u vlasništvu Facebooka kad Facebook već ima vašu karticu? Kontrola na više platformi više nije samo san, jer je Facebook u utorak najavio  stvaranje novog portala nazvanog Accounts Center.

 



Portal centralizuje podatke o plaćanju, kontaktima i prijavljivanju u aplikacijama u vlasništvu Facebooka, ali i dalje vam omogućava zadržavanje zasebnih identiteta za svaki profil.

instagram-facebook-logo-telefon-sjedinjene-države-zastava-4544

Facebook kaže da će vam Accounts Center omogućiti upravljanje podacima o računu za sve vaše aplikacije u vlasništvu Facebooka, uključujući Messenger, a sve iz jednog centraliziranog korisničkog interfejsa. To uključuje mogućnost unakrsnog objavljivanja, kao i upravljanje vašim opcijama plaćanja (kada Facebook Pay bude uključen kasnije ove godine). To takođe znači da biste trebali lakše povratiti naloge ako zaboravite lozinku ili na neki drugi način izgubite pristup.

Međutim, ono što Accounts Center ne menja je vaša sposobnost održavanja odvojenih identiteta u aplikacijama u vlasništvu Facebooka. To znači da možete imati zasebne slike profila i informacije, kao i različita imena (na primer, "John Doe" na Facebooku i "@genericname" na Instagramu).

Facebook će započeti testiranje novog portala ove sedmice, ali još uvek nema reči o tome kada korisnici mogu očekivati ​​da će funkcija biti dostupna svima.